Volt olyan akinek nem fordult be a babája és az orvos fordította be a kezével a helyes irányba?
Nekem a 39. héten fordult be a babám. Ha faros maradt volna, akkor császároznak. De nem forgatták volna semmiképp, mert ahogy te is írod, veszélyes lehet.
Nincs más lehetőség? Mármint, a forgatást gondolom nem vagy köteles engedni.
Mindamellett, hogy teszek a pontozásra, felkeltette a figyelmemet egy érdekesség.
A kérdésben benne volt, hogy a kismama tapasztalatokat vár. 1-es válaszadónak magától befordult a babája, 3-ast császározták. Hol itt a tapasztalat? Mégis 100%-os a válaszuk.
Én átestem ezen a procedúrán, leírtam a saját tapasztalatomat, erre lepontoztak. Miért is? Mert veszélyes? Vagy tán arra buzdítottam a kérdezőt, hogy kövesse a példámat?
Tényleg nem értem.
A veszélyről meg csak annyit, hogy a 39. héten magától beforduló baba pont ugyanazt csinálja végig, amit fordításnál a doki, és simán bajba kerülhet miatta, mivel nem követik ultrahanggal figyelemmel, így nem derül ki azonbal, ha hurkolódik a zsinór. De az nyilván oké.
Azt azért jó ha tudjátok, hogy nem minden orvos fordít, mert nem mindegyik ért hozzá, és a mūveket előtt ellenőrzik a zsinór hosszát, és csak akkor fognak bele, ha minden körülmény optimális.
Ne aggódj, ternészetesen nem kell belemenned, ha nem akarod. Ez nem kényszer.
2-es voltam.
Nekem faros volt végig.
Megkérdezték, hogy vállalom-e a fordítást, de egyértelmű nemet mondtam.
Szerintem is oka van annak, ha nem fordul meg.
Kockázattal jár a fordítás, szerintem ne menj bele.
Jaj #4-es, most örülhetsz, mert már nem 100%-os a válaszom. ;)
Egyébként, szerinted az, hogy nem csinálják a fordítást, abban a kórházban ahol szültem, mert veszélyesnek tartják, nem tapasztalat?
Rettentően örülök, hogy már nem vagy 100%-os, ez volt a napom fénypontja:-)
Viccet félretéve, ilyet tényleg csak hozzáértő orvos végezzen. Még a volt MÁV-ban és az Itvánban sem mindegyik tudja biztonsággal megoldani, csak néhány doki vállalja, pedig mindkét kórház nyitott a dologra.
Teszem hozzá, sokan meg azért nem, mert túlbiztosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!