Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek is elő fordult hogy a...

Vikusz30 kérdése:

Veletek is elő fordult hogy a havi vizsgálaton mindíg többet mondanak a baba korára? Nektek miék dátum jött be?

Figyelt kérdés

Augusztus 4.én voltunk dokinál akkor mondta 4 hetes petezsákot látt csak, utána 8 hetes magzat szülés április 19, majd a következőnél október 2án már 13 hetes szülés április 10, most meg már 20 hetes szülés április 1.

Előtte 2 hónapig nem volt vérzésem. Azért mentem dokihoz már majdnem 3 hónapja nincs. Akkor mondta gratulálok kismama 4 hetes petezsákot látok még nincs szív hangja sem. 4 hét múlva lesz.

Ezért fura hogy az első 2 megegyezik most meg az utólsó kettőnél más.

De annyira azt érzem hogy április 19. Hülyeség de szerintem a nyaralásunkkor fogant meg

Köszönöm szépen a segítséget!

2018. nov. 14. 02:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Második terhességnél megtanultam, hogy ezek nem jelentenek semmit, bár az elsőnél se jelentett. Elsőnél végig mindenki november 3-át mondott. Majdnem 2 hét terminustúllépéssel született. Másodjára a fiúnknál valaki október 4-et, valaki október 12-t mondott (természetesen orvosok). Sakkoztunk az Urammal, hogy mikorra tegye a kötelező üzleti útját, hogy le ne maradjon a szülésről és haza is tudjon hozni minket. Felújításban voltunk, tervek szerint úgy volt, hogy pont kész is leszünk. Aztán szeptember 4-én beindult a szülés... Ezt abszolút nem “vészmadárságnak” szántam, de 9 nap ide vagy oda nem számít. Nálunk mindkét végleg megtörtént.
2018. nov. 14. 05:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A 12. hét után mindkét babámat egyre nagyobbnak mondták, nem kell vele fogkalkozni. Az átlagos méretek alapján számol a gép, nekem mindkét lányom nagy baba lett. Amúgy túl is hordtam mind a kettőt egy héttel. Boldog babavárást! :)
2018. nov. 14. 06:38
 3/5 anonim ***** válasza:

12.het után tok mindegy.. Nem is szokás változtatni a korán sem a kiirt dátumon. Teljesen más ütemben fejlődnek.

Kisfiam végig változó volt.. Egyszer 3 héttel nagyobb aztán 5 nappal kisebb aztán 1 héttel nagyobb stb.

..

2018. nov. 14. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
12. héten kaptam datumot: április 1. szintén. :) Azóta nem változtattak.
2018. nov. 14. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. nov. 15. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!