Vèrszegèny kismamák mit ettetek, ittatok hogy több legyen a vasèrtèketek?
Figyelt kérdés
Napi 3 maltofert szedek....
32 hetes
2018. dec. 19. 18:54
1/7 anonim válasza:
Hohes c vas+ gyümölcslé, gránátalma, cékla, vörös húsok, heti 1szer csirkemáj vagy hurka.
2/7 anonim válasza:
Napi 3 neoferro-folgamma (sose tudom hogy írom helyesen), vöröshus, sőt nekem még a vörösbort is mondta a doki, persze nem liter számra. Refluxos vagyok (nemterhesen is) kb fel deci ment le egy héten egyszer. Majkrem (nem vacak, hanem rendesen majbol készített darabos), simán a májat nem eszem meg.
Azt hiszem ennyi volt, a terhesség végére már nem is számítottam verszegenynek olyan jó lett az eredményem, de azért a dokim akként tekintett rám, tudva az elozmenyt (felmerult h vért kapok ha nem javul semmit)
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen ivólè? Hohes c vasból naponta mennyit ittál?
Mennyire volt alacsony a hemoglobinotok?
2018. dec. 19. 19:19
4/7 anonim válasza:
Intravénásan kaptam vasat heti kétszer az utolsó hetekben. Szuper lett a vasam a végére. Hálás vagyok az orvosomnak, hogy ezt ajánlotta. (Tudta jogy székrekedéses vagyok...)
5/7 anonim válasza:
Hipp natalt ittam. Még császár utáni verkepem is tökéletes volt, pedig ikrekkel voltam terhes és induláskor vérszegény voltam, de 24. hétre már jó lett a verkepem és utana végig.
6/7 anonim válasza:
Szintén ikrekkel Kreuterblut+ céklalé, mákos ételek. Nem jutottunk el az intravénás vasig, javultak az értékeim. 😊
7/7 anonim válasza:
Szintén intravénásan kaptam vasat heti 2x. Szedtem vasat mellé. Nagyon alacsony volt a vas szintem nem igazán jött helyre csak jobb lett valamivel. Én terhesség előtt is az lehettem csak akkor még nem tudtam. Ittam ilyen gyógyszertárban kapható vasas cuccot nem emlékszem a nevére csak arra szörnyű íze volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!