Vérszegény kismamák, milyen készítményt kellett szednetek? Vasat vagy B12 vitamint? Esetleg mindkettőt? A vasatok is alacsony volt?
Én is neo ferro folgammát napi 2 szemet. Igen, nem nagyon de határérték alatt van a vasam. (9,5) a hemoglobin pedig 108.
Első babámmal a vasam jó volt, 19 végig, a hemoglobin kicsit alacsonyabb, arra nem kellett szednem semmit.
26 hkm
világ életemben vashiányos, vérszegény voltam. gyógyszerpárti vagyok, mindent, bármit beszedek, amit az orvos mond.
terhesen az orvos céklatablettát javasolt (nővércékla). voltak fenntartásaim, de tényleg jó volt, gyorsan rendbevágott.
Ezek nem okoznak szorulást nálatok?
Nekem a vasam nem alacsony, igaz, csak kicsit van határérték fölött. Viszont több eltérés van a vérképemben, ami mind vérszegénységre utal.
Az orvos vas pezsgőtablettát javasolt, de abban alig van vas a terhesvitaminhoz képest, ami viszont nem volt elég.
De hallottam, hogy B12 vitamint kell szedni, de azt nem kaptam (csak amennyi a terhesvitaminban van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!