Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem vagyok vérszegény...

Ha nem vagyok vérszegény miért kell napi 3*1neo ferro folgammát szednem? Nem lesz baj?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Hogy miért kell szedned, azt meg attól kéne megkérdezned,aki javasolta neked.
2017. márc. 18. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is felírta a dokim megelőzésképpen 13. héten. Nagyon jó volt a verkepem, de azt mondta, hogy az a tapasztalata, hogy ilyen esetekben szokott hirtelen romlani. Nem okozott semmi gondot, de tényleg hirtelen romlott a verkepem. Pedig amúgy mindig jó a hemoglobinom, amikor hónapokig menstruáltam, akkor is 150 volt, de a terhesség végére alig érte el a 100-at.
2017. márc. 18. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor felírták, nekem is tök jó volt a vérképem. A vas még több is volt, mint a felső határ. Mégis felírta az orvos a napi 2*1-et. Nem szedtem minden nap, mert féltem, hogy szorulásom lesz tőle. A következő vérvételkor már épp az alsó határon volt a vasam, azóta szedem minden nap. Nekem legutóbb 3*1-et írt a receptre az orvosom de azt mondta elég a 2*1 naponta, csak azért ír 3*1-et, mert nagy kiszerelést írt fel és 2*1-nél néha problémáznak a patikában. Szedd akkor is, ha nincs még vashiányod, mert a terhesség alatt magasabb a szükséglet és a szoptatást nem jó eleve vérszegényen kezdeni.
2017. márc. 19. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!