Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok es 2...

18 hetes terhes vagyok es 2 napig beteg voltam. Szerintetek lehet baj?

Figyelt kérdés
Tehat 2 napig hanytam sajnos es emiatt nem tudtam enni se csak 1-1 szem kekszet, inni ittam a kiszaradas miatt de sajnos minden kijott belolem. Szerintetek minden rendben a picivel? Nem viselte meg ot is nagyon? Sajnos csak jovohet vegen megyek a dokihoz,es addig megol az aggodalom.
2018. dec. 14. 05:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek egyebkent en is ugy voltam vele hogy a szervezetembol ugyis kinyeri a neki elegendo tapanyagokat,szerencsere azota nagyon aktiv amiota en is jol vagyok :) ja es nemfogok xanaxozni, lehet hogy neked kellene egy anya termeszetesen aggodik a babajaert es nem csak akkor amikor megszuletett. Ha neked van gyereked mar rokton a xanaxhoz nyulsz? Szep csak gratulalni tudok.
2018. dec. 14. 18:25
 12/13 anonim válasza:
Xanaxosat hagyd figyelmen kívül, terhesség alatt nagyon kevés gyógyszert lehet szedni, Xanaxot végképp nem...
2018. dec. 14. 23:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nem vennek be nyugtatot, de szerintem o ferre ertett valamit, persze aggodom es idegeskedtem de nem annyira hogy nyugtatozzak. Talan neki kellene !
2018. dec. 15. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!