18 hetes terhes vagyok es 2 napig beteg voltam. Szerintetek lehet baj?
Nem lehet hogy elromtottad a gyomrod? Vagy jól esett valami étel, és attól voltál beteg? Bizonyára megviselhette a picit, mivel neki is szüksége van a tapanyagra :) Legalább a család orvoshoz menj el addig :)
Üdv:27 hetes kismama :)
Ne aggódj ennyire, semmi baja nem lesz a babádnak 2 nap betegségtől. Egy-két napig tartó hányástól nem merül ki teljesen a szervezeted tápanyagraktára, a szervezeted ezen idő alatt is el tudja látni a babát. A lényeg, hogy a kiszáradás miatt a folyadékot pótoltad.
Gondolj bele, van, aki végighányja az első trimesztert, vagy akár az egész terhességet, vannak, akik eszméletlen szegény körülmények között, vagy háború idején terhes, tutira nem túl változatos, tápanyagban gazdag az étkezése, hiszen annak is örül, ha valamit tud enni, mégsem halt ki az emberiség.
Aki szerint meg éhes a magzat: nem éhes olyan értelemben, mint te itt kinn. Bakker, a magzat szervezete a tápanyagokat a köldökzsinóron keresztül kapja folyamatosan, nem csak az étkezéseid alatt. Sok okból mocorog, de nem azért, mert fizikailag éhes.
A baba nem kíván édességet, az édességtől megemelkedik az anya vércukorszintje, ezáltal a magzaté is, ezért kezd jobban mozogni.
Pont 18 hetesen kaotam el egy brutal hanyos-hasmeneses virus! Inni kell csak az a lenyeg! Ha nem eszel, nem gond!
Semmi baja nem lett a babanak! Azota mar megszuletett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!