Gyógyszer mellett terhes lettem, párom nem szeretne még egy gyermeket. Mi lenne a helyes megoldás?
Elmondta már egyszer kétszer hogy nem akar, aztán már azt mondta hogy hagyd már békén, nem akar vitázni, tartsd meg, te már úgyis eldöntötted. Te meg még ezek után még mindig beszélni akarsz vele erről. Szerinted ez tényleg nem ráerőltetés?
Ha annyira akarná azt a gyereket, keresné a témát magától, de ő ezek szerint bacik rá a hétvégéig amíg haza nem megy.
Igaza van annak, aki azt írja, hogy számolj azzal hogy az tönkre teszi a házasságot, számolj azzal hogy egyedül nevelsz három gyereket. Ha ez ok, akkor tartsd meg.
Ahogy nem lehet kiszámolni, hogy elfogadja e majd a gyereket szülés után, úgy azt sem lehet kiszámolni hogy nem fogja. Mindenesetre én inkább a legrosszabbra készülnék, aztán legfeljebb kellemes meglepetés ér, de semmi esetre sem azzal indulnék hogy "úgyis megszereti, úgyis elfogadja majd!"
Én sem a tiédet!.. :) (nem vagyok férjnél)
Szép napot!
Egyértelműen nem vállalnám be ha ketten szeretnétek felnevelni.
Biztos , hogy
azért nem akar? Mármint az éjszakázás miatt?
Tudom, hogy ezt írtad, de nem más ok van a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!