Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem úgy, hogy...

Miért nem érzem úgy, hogy "imádom" a babámat?

Figyelt kérdés
Örülünk neki, és várjuk, és sokat vártunk rá, már készülök a kis cuccaival lassacskán, figyelek magamra, de érzelmileg nem érzem, hogy elsöprően kötődnék hozzá... Ez baj?
2010. jún. 27. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, majd kialakul.. ha majd megszületik, és a kezedben tartod, tuti kötődsz majd hozzá
2010. jún. 27. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor fog kialakulni, mikor már megszületett!!

Mikor megfogod, cicire rakod, dédelgeted... stb!

2010. jún. 27. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért izgulnod, sok kismama van hasonló helyzetben mint Te, és szülés után már csak nevetnek utólag ezen. Sok nőnél akkor alakul ki a gyerekhez való kötődés amikor először a kezében tartja a babáját. Kellemes babavárást kívánok.
2010. jún. 27. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is későn jött meg ez az érzés.Szerettem persze, elláttam, foglalkoztam vele rengeteget, de azthiszem a szülés utáni pici depressziónak és a felfordult mindennapoknak köszönhetően (értem azalatt a folyamatos sírást, evést,pelenkázást,kialvatlanságot) nem néztem rá másként csak mint egy csomagra:)

Aztán úgy egy hónapja jött az,hogy aztafűzfánfütyülőrézangyalát de szeretem ezt a kis puncist, amikor először úgy magához ölelt:)

Nincs azzal semmi ha nem jön meg ez az érzés,még szülés után sem azonnal, csak az a lényeg,hogy szeresd szeresd és szeresd és akkor előbb utóbb de biztosan ott lesz:)

És nehogy eszedbe jusson,hogy ettől nem vagy jó anya,mert kinyomozom ki vagy,felpakolom a gyereket,odamegyek és elfenekellek:D

2010. jún. 27. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, fogod érezni, sőt!!! Mi egyáltalán nem terveztük, sőt nem is éreztem, hogy kéne baba. De amikor már megmozdult odabent és látta a 4D, valami elindult bennem. És amikor megszületett, és ránéztem...Amikor először az ölembe vettem, el se akartam engedni és féltettem mindentől és mindenkitől. Főleg az anyósomtól, mert Ő már a legelején össze akarta csókolgatni én meg nem nagyon engedtem. Nem szerettem, ha valaki a férjemen vagy anyun kívül megfogta, egyszerűen féltékeny voltam az egész világra. Kb. 4 hósan kezdtem "elengedni", hogy más is megnézhesse és megfoghassa. Nagyon erős a kapocs a kisfiam és köztem, egyszerűen imádjuk egymást!!! Ő a mindenem! Most 22 hós.
2010. jún. 27. 18:02
 6/6 anonim válasza:
Ne izgulj, ha még nem jött a mindent elsörpő érzés. Nálam is később jött. Én rengeteget gondoltam arra, hogy biztos megver az Isten, amiért nem szeretem a babámat. Gondoltam ezt egészen addig, míg először meg nem láttam kapálózni az ultrahangon. Azóta meg csak arra gondolok, mikor tarthatom végre a kezemben az én gyönyörűségemet. Úgyhogy nyugi, nem vagyunk egyformák.
2010. júl. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!