Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes terhes elmúltam,...

38 hetes terhes elmúltam, imádom a babámat, de szeretnék már túl lenni a szülésen, és szeretném a kezemben tartani. Ez eléggé meghatározza a hangulatomat, irtó lassan telik ez a pár nap. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 22. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen normális, így a végefelé több ismerősömtől hallottam ezt.

Kitartást és könnyű szülést!

2008. ápr. 22. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondod. A 40.hétbe vagyok, és ugyan így vagyok mint te, pedig mindenki azt mondja élvezzem ezt az állapotot.De mikor már annyira nehéz,meg meleg is van, hosszú sétán már be keményedik a hasam.És különben is már annyira várom hogy égre én is lássam őt.Nekem a héten meginditja a dokim, én már nem tudok tovább várni, mert diabeteses vagyok. Tarts ki nem soká túl leszünk rajta. 40 hetes kismama
2008. ápr. 22. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer szültem, és mindkét esetben ugyanígy voltam. (Ráadásul én még túl is hordtam mindkettőt...) Tudom, hogy ilyenkor már nehéz minden, de próbáld meg lefoglalni magad valamivel, hogy ne csak az idő lassúságát figyeld. Pl. ülj ki a napra, sétálj, mozogj. (Egy kis lépcsőzés akár meg is indíthatja a szülést. Bár nekem az se jött be... :-) )

Sok boldogságot a babához!

2008. ápr. 22. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a 38. héten vagyok, és már totál türelmetlen! Én is szeretnék már túllenni a szülésen, már sehogy sem jó így! És a percek éveknek tűnnek! De nincs más: türelem, türelem, türelem! :)
2008. ápr. 22. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Csajok!

Én is igy voltam a 38. héten még irogattam a kérdéseimet erre az oldalra, mikor végeztem felálltam a gép elől és hopp elfolyt a magzatvizem. KITARTÁST!!!

2008. ápr. 22. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is a 38. héten járok! Már majd meghalok az izgalomtól és egyre türelmetlenebb vagyok! Fáj már a hátam és a hasam is akkorára nőtt, hogy a mosogatáson kívül szinte semmit sem bírok megcsinálni! Remélem már nem kell sokat várni.

Kitartás!

2008. ápr. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!