38 hetes terhes elmúltam, imádom a babámat, de szeretnék már túl lenni a szülésen, és szeretném a kezemben tartani. Ez eléggé meghatározza a hangulatomat, irtó lassan telik ez a pár nap. Normális ez?
Szerintem ez teljesen normális, így a végefelé több ismerősömtől hallottam ezt.
Kitartást és könnyű szülést!
Én kétszer szültem, és mindkét esetben ugyanígy voltam. (Ráadásul én még túl is hordtam mindkettőt...) Tudom, hogy ilyenkor már nehéz minden, de próbáld meg lefoglalni magad valamivel, hogy ne csak az idő lassúságát figyeld. Pl. ülj ki a napra, sétálj, mozogj. (Egy kis lépcsőzés akár meg is indíthatja a szülést. Bár nekem az se jött be... :-) )
Sok boldogságot a babához!
Csajok!
Én is igy voltam a 38. héten még irogattam a kérdéseimet erre az oldalra, mikor végeztem felálltam a gép elől és hopp elfolyt a magzatvizem. KITARTÁST!!!
Én is a 38. héten járok! Már majd meghalok az izgalomtól és egyre türelmetlenebb vagyok! Fáj már a hátam és a hasam is akkorára nőtt, hogy a mosogatáson kívül szinte semmit sem bírok megcsinálni! Remélem már nem kell sokat várni.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!