17 évesen elmehetek szülő nélkül nőgyógyászhoz terhesség miatt?
Ne értsetek félre, el akarom én mondani, de félek tőlük, a kapcsolatunk sem jó. Először kéne egy orvosi bólogatás, hogy igen babát várok, és csak utána mondanám el. 2 hónap múlva 18 leszek.
Küldenek a szüleimnek valami értesítést a látogatásomról?
Abortuszról szó sincs
El.
Ha abortuszról szó sincs és a szülőkkel rossz a kapcsolat, akkor mi a további terv? 17 évesen gondolom se munka, se lakás, se jövedelem
El. Én voltam sokszor kiskorúként magamban (igaz, nem terhesség miatt.)
Abba nem megyek bele, amit az előző elkezdett, hisz nem ezt kérdezted.
3 éve van egy 5 évvel idősebb párom, ő dolgozik suli mellett, ahogy én is, bár az enyém csak diákmunka. Az ő szülei pedig támogatnak majd minket.
És köszönöm a többi választ is
3: 2 hónap múlva 18, aztán nagy duzzogva beköltözik a pasijához. Azért amilyen várólisták vannak egy anyaotthonban, jobban teszi, ha már most jelentkezik. Így se biztos, hogy előbb bejut, mint ahogy a cejejme utcára dobja gyerekkel együtt.
🙄
Nem azt mondtam, hogy nincs véleményem, csak azt, hogy nem fejtem ki, mert nem arra kíváncsi. :D
Undorítóak vagytok 😣🙄
Kedves kérdező nyugodtan mehetsz nem fognak küldeni ki értesítést a szüleidnek.
Hany hetes vagy?
és további sok sikert az életben nektek 🤗
Senki nem dühöngött és senki sem undorító.
Simán csak megkérdeztem, mi a további terve. 1u évesen most a jaj de jó, babazhatok álmot eli. Ez akkor se könnyű, ha mindenki támogatja. Itt viszont azzal indit, hogy rossz a szüleivel a kapcsolata. Csak úgy mellékesen kérdezem meg; mig csinál, ha elmúlik a kamasz szerelem ? Ha a párja úgy dönt, mégse kel, a gyerekeid és, mégsem akar 3 embert eltartani egy fizetésből ? Hova megy? A híd alá ? Nem árt ám átgondolni mi van akkor, ha felszáll a rózsaszín köd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!