Mekkora vércukorszint káros a babára/méhlepényre?
Két hete folyamatosan terhelget az orvos, hogy megnézzük, kell-e inzulin. Emellett otthon is mérnem kell a cukrom étkezés előtt és utána egy órával, valamint tartom a 160ch-s diétát, amin már dietetikus segítségével variáltunk is, mert hiába tartom be pontosan, néha plusz megszorítások kellettek itt-ott, stb. Sokszor mérek itthon jobb értékeket, de sajnos néha hiába minden igyekezetem, és felmegy 7 körülire, vagy 7 fölöttire. (néha ugyanattól az ételtől, mint ami előző nap még nem dobta meg..) Efölé azért még nem ment sosem.
Nyilván várom hogy mit ítélnek az orvosok, adnak-e inzulint vagy nem, de addigis aggódom..tudom hogy a magas vércukorszint káros a lepényre meg a babára nézve, de ez hogy működik kb? Ezek a 7 körüli értékek már mindig "rontják" a dolgokat, vagy csak ha hosszútávon magas a cukor? (nekem étkezések előtt mindig lemegy normál tartományba, az éhgyomrim sem magas)
Csinálom, amit mondanak az orvosok, és várom az "ítéletet", de közben aggódom, hogy már ezekkel az eredményekkel is ártok-e a babának... 17 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!