Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hete nagyon fáj a foginyem....

2 hete nagyon fáj a foginyem. Szedek c-vitamint és calcium-magnézium pezsgőtablettát. Mitől múlhatna el?

Figyelt kérdés
minden este fogat mosok és mégis rettenetessen fáj.mit csináljak?32 hetes
2008. nov. 6. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el fogorvoshoz. Addig is drogériákban is kapható ecsetelő ( Gingisol oldat) nagyon hatásos.
2008. nov. 6. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:

LACALUT fogkrém! Fogínygyulladásra remek! Nekem 2-3 használat után már nem is fájt! 800-900 ft körül van.

Üdv!

2008. nov. 6. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat.
2008. nov. 6. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

hasznalhatsz sima szajvizoblogetot is, az is segit az inygyulladason, nekem a foginyverzest ezzel szuntette meg a doki, ugy a 14. het korul.. corsodil, vagy hogy hivjak, de biztos van sok hasonlo.

nem tudom mi lehet a baj, ha a szádban levo bacik okozzak a problemat, esetleg egy-egy ragogumi is segithet.

2008. nov. 6. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el inkább fogorvoshoz, mert lehet van egy rossz fogad, csak te nem látod, s attól van begyulladva az ínyed. Én így jártam 14 hetesen, a bölcsesség fogamról bedagadt az egész ínyem, s a végére szájzárat kaptam.
2008. nov. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!