Lehet, hogy terhes vagyok?
Üdv.
Párommal november 15 - én szeretkeztünk és most (december 6.) már két napja késik a menstruációm. Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót, hiszen tervben van, hogy második gyermeket vállalunk, csak nem sűrűn adódik alkalom rá, hogy együtt legyünk.
Nagyon minimálisan görcsöl a hasam, de csak éppen a WC papíron látszó pecsételő vérzést tapasztaltam. Megkívánok dolgokat, de azt menstruáció körül is szoktam.
Szerintetek esélyes, hogy most össze jött a baba? Mikor érdemes tesztet csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget
Én azon gondolkodtam, hogy nem korai még tesztet csinálni? A lányomnál nem kellett ilyesmit használnom, teljesen tapasztalatlan vagyok ezzel kapcsolatban.
Ki mutatná már a teszt?
A mensim rendszeres, és pont az ovulációm első napján voltunk együtt, ami tudom, hogy nem a legtermékenyebb nap. 27 napos a ciklusom (mínusz egy - két nap. Három műszakban dolgozom, kicsit össze tudja kavarni)
Reggel csináltam tesztet, de negatív lett, viszont vérzésem még mindig csak éppen pecsételő.
Nem tudom most mi van akkor. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!