Angliában élek terhes vagyok az első babámmal Esetleg tapasztaltabbak, szintén itt élők tudnátok segíteni?
Számításaim alapján a 11. Hétben vagyok. Eddig sehol sem vizsgáltak meg.
Időpontom 6.-ára (csüt) van midwife-hoz
Tehát szerintetek ha ő is igy ítéli meg a terhességem korát akkor jövőhéten megyek ultrahangra? Ha jól tudom a 12. Héten kéne legyen egy genetikai uh. Furcsállom h a 3.trimeszterig rám sem néznek 🙄
TapasztLatból mondon problémás terhességnél is kettő van...
De a lényeg 12héten csinálják az elsőt genetikával összekötve.
Hát ez elkeserítő hogy ennyire hanyagul foglalkoznak a kismamákkal 😔
2. Neked mi volt a baj?
Akkor tuti h 12. Héten azaz szerintem jövőhéten megyek is ultrahangra?
Ha hazautazok mondjuk jan. Közepén ott tudok intézni vérvételt, cukor vizsgálatot?
Nem hanyagul foglalkoznak a kismamákkal, csak a legtöbb(fejlett) országban a terhességet nem tekintik betegségnek és nem is keltenek a kismamákban betegségtudatot.
Ezért sokkal kevesebbet idegeskednek (fölöslegesen), szebb, nyugodtabb a terhességük és sokkal pozitívabb élmény marad, mint amilyen a mo-i rettegéssel töltött idöszak.
És emellett nem több, hanem jóval kevesebb probléma van a szüléssel és a babákkal, szóval a mo-i túlkezelés, stresszcsinálás teljesen fölösleges.
ÁÁ nem hanyagul dehogy, csak 4 terhességem végződött miattuk szarul, pedig egészségügyben dolgoztam kint.
Progeszteron hiányt nem kezelték mondván természetes szelekció (3x), majd egy fejlődési rendellenességet nem sikerült kiszűrni. 1órát élt a fiam. A következő pozi tesztnél rohantam haza, szerencsére. Igaz így is toxémiás voltam de olyan odafigyelést kaptam amit kint soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!