Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Mi lenne a legjobb...

Mit tegyek? Mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, 2 éve vagyunk együtt a párommal. Tegnap pozitívat teszteltem aminek örültem és a párom is. Viszont szerinte nem jókor akar jönni a baba. :( Szerdán kezdtem volna az új munkahelyemen... Amit rólam tudni kell hogy nincsenek szüleim, 21 éves koromig tanultam majd pultos-felszolgálóként dolgoztam néhány helyen. Ez tartott 2014-2017ig,természetesen csak napi bejelentéssel, volt ahol az sem volt. Tehát nem volt még normális bejelentett munkahelyem. Tavaly ősszel elkezdtem dolgozni egy boltban de mivel kiderült hogy egy 7-8 cmes mióma volt akkor bennem és nagyműtét re volt szükségem, így elküldtek.Ez év áprilisában volt a műtétem, jelenleg minden rendben lenne, szeretnénk a babát, egyedül az anyagi helyzet az ami nem engedi hogy megtartsuk. Már így is bőgök ahogy írok nektek, nem szeretném megölni a babámat, de tudom hogy a párom fizetése kevés lenne hármunknak és mivel még rendes munkaviszonyom sem volt így a párom szerint a kicsi után sem kapnánk semmit tehát még nehezebb lenne. Kérlek adjatok tanácsot, nagyon el vagyok keseredve. :(
2018. dec. 4. 06:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Drasztikus és nem szívderítő, de ha nem tudnád elvetetni akkor kérj segítséget családgondozótól, anyaotthon vagy valami szociális segítség
2018. dec. 6. 07:14
 22/23 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok túl lenni az első vizsgálaton bár nem jó érzésekkel megyek. :(
2018. dec. 6. 07:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2018. dec. 11. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!