6 éves szellemileg sérült gyermekem számára mi lenne a legjobb döntés? (Többi lent)
6 éves gyermekem felmérés alapján kb 1-1.5 évesnek felel meg. Nem beszél, nem szobatiszta,nem étkezik önállóan, teljes ellátást igényel. A bizottság heti 20 óra (5 nap) fejlesztési tantervet írt elő, de az iskola csak heti 8 órában (2 nap) tudja foglalkoztatni. Ez az iskola másik városban van. 2 iskola közül valaszthattunk az egyik az bentlakásos másik (ahova most is járunk) bejárós
Az veszem észre hogy kevés neki ez a heti 8 óra, kértem hogy emeljék meg de nem tudják helyhiány miatt. Tavaly még korai fejlesztésre jártunk helyben heti 5 napot. Akkor sokkal látványosabb volt a fejlődés mint amióta az iskolába járunk. Féltem öt beadni bentlakásos iskolába, de lehet hogy az lenne neki a legjobb a fejlődése miatt. Nagyon tanácstalan vagyok. Hogy tényleg jó döntést hoztunk e? Aki bentlakásos iskolába irattatta gyermekét kérem az mondja el tapasztalatait. Minden tanácsot meghallgatok.
pedig ha 20 órát írtak elő akkor 20 órát kell kapnia. fenntartónál, önkormányzatnál jártál? ne hagyd magad lerázni!
óvoda nem jöhet szóba? nekem a barátnőm nagyfia óvodás, napi 5 órában, ott kapja a fejlesztéseket, délután meg viszi úszni meg dévényra. esetleg nézz körül a környéketeken 8 éves koráig járhat oda is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!