Mihez képest kicsi a petezsák?
Ma vagyok 5 hetes 3 napos terhes.
Pont ma voltam 0.uh-n.
4 mm-es a petezsák, amire azt mondta a doki hogy elég kicsi... Na nem is kell mondanom lesokkolt. Nem is tudtam semmit se kérdezni...
Mihez képest kicsi? A korához képest vagy hogy lásson benne valamit?
Valakinek hasonló tapasztalta?
A korához képest kicsi. Nekem 5hetesen volt 7mm.
Viszont ne aggódj, még lehet ebből bármi.
Elvileg a terhesség korához képest kicsi.
5 hét 2 napnál voltam menzesz szerint a 2. uh-n és akkor 10,2 mm volt, de ezt a gép már 5+5-nek írta méret szerint.
Az első ultrahangon a petezsák mérete 3,8 mm volt, akkor a gép ezt 5 hét 1 napnak dátumozta be (menzesz szerint 4+2 voltam). Nem lehet, hogy később fogant? Mert ilyenkor még minden nap számít, úgy tudom naponta nő 1 mm-ert a petezsák. Amúgy ha csak azt nézem, ami az én képeimen van, hogy a 3,8 mm-nek a gép 5+1-et írt, akkor ahhoz képest nem tűnik rossznak, bár nekem meg mindig nagyobb az első uh-tól kezdve.
Korához képest kicsi.
Nekem 5+3 hetesen, 8,3 mm-es volt a petezsák.
De még bármi lehet.
milyen hosszúak a ciklusaid?
nekem 33-34 naposak kb... 1 hét eltérés van a valós és a menzeszhez viszonyított terhességi koromhoz képest
Na, pont ezért hülyeség 5 hetesen orvoshoz rohangálni, ha nincs panasz. Ijesztgetnek totál feleslegesen.
5+3 hetesen mégis mit várunk? 8 centis embriót szívhanggal? Tök normális, hogy ekkora a petezsák, de persze ettől még egy 5 hetes terhességből bármi lehet.
Ha nincs panasz, legközelebb várd meg minimum a betöltött 6 hetet, annál előbb pont ezért totál felesleges menni.
Utolsó: Egy méhen kívülit pont ugyanúgy nem lehet látni 5 hetesen, mint egy intrauterin terhességet.
Ezért szokott az lenni, hogy valaki marha korán megy orvoshoz, felvesszük, mert méhen belül nem látjuk és "jaaaaj mi van ha méhen kívüli", aztán fekszik bent egy hetet az illető, mire aztán kiderül, hogy marhára nem méhen kívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!