5+3 hetes terhesség 4 mm petezsák nem kicsi?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken kell vissza mennem.2018. máj. 4. 11:39
2/15 anonim válasza:
Nem tűnik annak de ciklushossz függő. Nekem éppencsak kimaradt a menzeszem 5+3 hetesen, ugyan 30-32 napos szokott lenni a ciklusom, de az ovu ideje alapján 34 napos lett volna.
3/15 anonim válasza:
Nekem 4+6 naposan 3,5 mm volt uh simán jó szerintem a 4 mm :)
4/15 A kérdező kommentje:
Lett belőle baba ?
2018. máj. 5. 07:03
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor csak 3 nap van köztünk :)
Neked vannak már tüneteid ?
2018. máj. 6. 13:03
7/15 anonim válasza:
Nem nagyon. Múlt héten volt reggelente egy kis émelygés reggelente de már nincs. Meg fáradt vagyok, álmos, de olyan gyógyszert szedek aminek ez mellékhatása és a 2 izgó mozgó sajtkukac gyerekem ill az éjszakázás velünk sem segít ezen 😃
Te érzel vmit? Hányadik baba?
8/15 A kérdező kommentje:
Első baba :) Én semmit nem érzek csak reggel kicsit nehezen megy az ébredés 😁
Kicsit aggódtam a petezsák méret miatt mert azt olvastam mindenhol hogy 10 mm körüli már ilyenkor.
Ezért is kell vissza mennem pénteken,lombikos vagyok szóval nem volt kései peteérés stb...
2018. máj. 7. 19:34
9/15 anonim válasza:
Akkor drukkolok péntekre 😊 én jöv hét szerdán megyek.
10/15 anonim válasza:
Szia! Voltál dokinál? Remélem csak jó híreket kaptál😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!