Elhalt terhesség? Valaki élt át hasonlót?
Valószínű minden rendben lesz.
DE!!!
Muszàj leírni,hogy amit itt sokan említenek,hogy ha nincs vérzés és/vagy görcs,akkor minden rendben.Ez nem igaz!Sajnos,tapasztalat.
hallod :) fel a fejjel.
amikor én először voltam uhn sztkba mondtak egy 20 mm-es petezsákot.
elmentem rá egy héttel egy magándokihoz, megakartam kérni legyen az orvosom...uh nem volt a rendelőjében, kézi vizsgálatot követően volt képe azt mondani, hogy ő úgy érzi, inkább kisebb lett a petezsák, nem nőtt, a terhességem nem élő. de azért menjek el egy uhra.
végigbőgtem az éjszakát. másnap uh,egy új dokinál, másik magánrendelőben. 30 mm-es petezsák és megjött a szívhang is :) 4 éves lesz a kislányom.
8 hetesen 6 hetesnek felelt meg. 6.6 mm volt az embrió, de életjelet nem mutatott.
Kb pont 6 hetes koromig voltak tünetek. Utána mintha megvágták volna azokat. Missed ab lett a vége. Nem is álltatott a doki semmivel. Dec. 14.én volt a műtét
Ez az első hónapunk azóta, hogy próbálkozhatunk. Pozitívan állunk a jövőhöz.
Lehet neked késői peteérésed lehetett. Bár ha tudod, hogy kb mikor fogant, mondjuk ha félidőben, akkor nem biztatnálak. 6 hetesen már szívhangnak is lennie kellene ha félidőben fogant.
#4-es vagyok.
9 hetesen volt szívhang,12 hetesen màr nem.Minden tünet nélkül történt.
De nem kell erre gondolni,csak jó tudni,hogy ilyen is van.
Viszont egy màsik terhességnél,1 héttel végig kisebb volt,mégsem történt semmi baj.Mivel a fogantatás időpontjàt nem lehet pontosan tudni,így nem feltétlenül jelent bajt,ha kisebb az embrió.
Lényeg:nem baj ha tisztàban vagy a lehetőségekkel,de bízz a legjobbakban!Kívànom,hogy minden rendben legyen veletek!
Szia! Annyi idősen nekem is csak petezsák volt.
Viszont vigasztaljon a tudat, hogy a legtöbb elhalt terhesség valamilyen rendellenesség miatt van. A természet meglepő hatékonysággal szűri ki a genetikailag sérült utódokat. Jobb az úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!