Elhalt terhesség? Valaki élt át hasonlót?
Nekeme harom missed ab-om volt, az elso kettonel semmi elojel nem volt csak egyszeruen egy nap elkezdtem verezni, gorcsolni es egy par ora alatt kiurultem. A harmadiknal viszont eleg sokat gorcsolget a hasam es barnaztam is. A nogyogyasz mind a harom terheseg eseten azt mondta, hogy nem ugy fejlodik ahany hetes kene legyen, de azert van remeny ha kesobb fogant.
Probalj megnyugodni es vard ki az egy hetet, lehet kesobb fogant es a kovetkezo uh biztatobb lesz. Amig van egy kis remeny addig ne ad fel.
Nekem 20 hetesen volt ikervetélésem, amikor már éreztem, hogy mozognak, volt nevük, voltak ruhácskáik, játékaik...
Még a szülőszobán is szétrúgták a hasam, és keresztbe fordultak, hogy ne tudjanak megszületni...
Tudom, nem vígasztal, de én azóta azt mondom; inkább az elején dőlt volna el, hamár mindenképpen az volt 'odafent' megírva, hogy nem maradhatnak velünk...
Persze, kívánom a legjobbakat! Remélhetőleg csak később fogant, és legközelebb majd rendben talàlnak mindent! Ha sajnos mégsem így alakulna, akkor adjanak erőt soraim, hogy történhetett volna rosszabbul is...
Nagyon szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!