Sajnos nem tudtam leszokni a dohanyzasrol . Jelenleg 25 hkm vagyok rengeteg stressz fajdalom ert eddig! Gyulolom is magam miatta. Eddigi UH-k alapjan minden oke sot 2 hettel nagyobb is! Szepen fejlodik! Keso mar lerakni a cigit?
Sose késő lerakni!
Nézd!Ide nem fognak neked dohányzó kismamák írni, látod te is mit kapsz!
Szólj az orvosodnak, vagy a háziorvosnak, kérj segítséget.
Próbáld meg a nikotinmentes ecigit, vagy csökkentsd le a mennyiséget minimálisra.
Tényleg lutri, hogy lesz e a babának baja.De ha bármi baja lesz, még ha nem is a cigitől, sosem fogsz megbírkózni a lelkiismeretfurdalással.
Próbálkozz és ne szégyellj segítséget kérni.
A halálesetek, a tragédiák sosem jönnek jókor...tudom, hogy terhesen még nehezebb megbírkózni ezzel.Ezzel kapcsolatban is kérhetsz orvosi segítséget.Talán ha leked helyrejön, a leszokással is könnyebben megbírkózol.
Jézusom, gratulálok utolsó...
Ilyen önző némbereket, hihetetlen, fontosabb a függőségük, mint a saját gyerekük egészsége...
Amikor az elso vetelesem volt es muteni kellett, tudod hany dohanyzo 30+ hetes kismamat lattam a korhazban?!
Na az az igazi fajdalom...
...es akkor most olvasom ezt a kerdest, mikor ugy nez ki a masodszorra is elvetelek...
Na?! Szerinted??
...szerinted le tudnam rakni a cigit a babamert??
Onzo vagy es gyenge, nem erdemled meg gyermeked...
(10evet szivtam azt a sz@rt es le tudtam rakni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!