Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos nem tudtam leszokni a...

Sajnos nem tudtam leszokni a dohanyzasrol . Jelenleg 25 hkm vagyok rengeteg stressz fajdalom ert eddig! Gyulolom is magam miatta. Eddigi UH-k alapjan minden oke sot 2 hettel nagyobb is! Szepen fejlodik! Keso mar lerakni a cigit?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 17:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Egybol a lehurrogas megy !!! Nem tudjatok min mentem keresztetul de ne is akarjatok megtudni !!! Tudom h nem helyes sot utalom magam miatta de nek okitast kertem hanem segitseget!!! Na ez a magyar mentalitas egybol rugjunk bele kettot harmat!

A normalis kommenteket koszonom!!

2018. nov. 30. 19:26
 12/25 A kérdező kommentje:
25 het alatt 5 kozeli rokont temettem el es meg a parom is lelepett!! Orvoshoz jarok olyan helyzetbe kerultem ahonnan epp eleg lesz felaln! (Nem anyagilag)
2018. nov. 30. 19:29
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
Mégis mit vártál, vállon veregetést, vagy hogy sebaj, mert uh alapján minden rendben, folytasd csak nyugodtan?! Nagyon sajnálom, de mások életében is történik tragédia, nekem két hozzátartozóm halt meg a várandósságom alatt egy hónap különbséggel, mégsem kezdtem önpusztításba, vagy tettem olyat, amivel veszélyeztettem volna a babám egészségét... És ha a gyereked nem elég motiváló erő, hogy összekapd magad, akkor nem tudom, mit akarsz... Segítséget kérsz, de itt csak annyit tudunk mondani, hogy szokj le, mást nem lehet tenni.
2018. nov. 30. 19:46
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Arra, hogy a gyerekedet mérgezed, nincs mentség. Nagyon sajnálatos, hogy mentálisan padlóra kerültél, de most már a megszületendő gyermekedet nézd. Ne árts neki. Innentől kezdve, csak az ő érdekeit nézd, hogy egészséges, boldog gyermek legyen.
2018. nov. 30. 19:55
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

És a sok problémádat tetézed még azzal is, hogy lehet, hogy még a gyermeked is beteg lesz miattad. A cigi úgysem orvosol semmilyen problémát, mindegy milyen sok is van neked belőle. Én kocadohányos voltam, de ahogy pozitívat teszteltem a nagyfiammal, azzal párhuzamosan landolt a kukában a doboz cigi és azóta sem szívtam egyetlen szálat sem. Ennyire egyszerű, azt mondod mától nincs cigi, mert a saját gyerekem egészségét nem kockáztatom semmiképpen sem, ez tabu! Annyi sz*r betegség van úgyis amiről nem tehetünk, legalább azt védjük ki amit tudunk!

Nem késő sosem lerakni, minden nappal amivel nem dohányzol növeled az esélyét hogy a baba egészséges maradjon, és ez igaz fordítva is!

2018. nov. 30. 20:21
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

Jaj, imádom az ilyen önámítást,hogy az uh alapján rendben van blablabla...

Volt szobatársam, amelyik bagózott 33hetesen császározták,mert folyamatosan romlottak az értékei... Nem volt 2kg sem a babája.

De te tudod! Az ember mindent megtesz a gyerekéért, elvileg. Ez a legkevesebb, hogy leteszed a cigit!

2018. nov. 30. 20:37
 17/25 anonim ***** válasza:
70%
Most olvastam a kommentjeid! És? Én is 4 temetésen voltam az idén terhesen, mégse bagózok...
2018. nov. 30. 20:38
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Hogy te mekkora lavinát indítottál el így péntek estére...

Tudom, hogy még nem ismered a pocakodban lévő kis embert és ha megszületik is idő kell, hogy ki ismerd, hogy megszeresd. Nem minden cukorlufi és unikornis.

Bármi van, bármi rossz ér merits erőt ebből a kis emberből. De tényleg. Ő az akinek te jelented a mindent és annyi szeretetet fogsz tőle kapni amit előtte soha senkitől. És ez baromi sok erőt fog adni... Sok dohányos kismama van akinek a gyereke nem károsodik és olyan is akinek viszont bizony baj lesz a babával. Ez sajnos így marad már. Sztem eszel annyi ideget, ami szintén árt a babának, hogy legalább ezen változtass, mert ezen csak te tudsz. És sajnos egyetlen cigaretta sem támasztja fel a szeretteinket és a hianyuk ugyan úgy fáj ha szivod akkor is. Kitartás és szedd össze magad mert szüksége van a picinek rád

2018. nov. 30. 20:50
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező! Nagyon sajnálom ami veled történt. A gyász borzasztó dolog. De azt tudnod kell, hogy a nikotin utáni éhség 72 órán belül elmúlik ha addig nem dohányzol. Ennyit kell csak kibírnod. A többi megszokás. A dohányzásról való leszokást segítí a nikotin tapasz az e cigi, ezekkel mind kevesebett ártasz a babának. De nem teszed mert jobb a kifogás, a szerencsétlen helyzeted mögé bújni. Sajálom nem aht a választ kapod amit vártál, sokan igen bunkó mód fogalmaznak, de ez nem változtat a lényegen: minden egyes nappal növeled az asztma stb kialakulásának kockázatát - a párom is szenved tőle cudar dolog hidd el - így sosem késő lezsokni. Inkább egyél rágcsálj mozogj sétálj meditálj halgass zenét ezek mind csökkentik a stresszhormon szinted. A terhes nők nagyon nagy része letette a cigit a babáért, ez nem egy nagy kaland, csak elhatározás kell hozzá. És ne a szeretteid halálára gondolj, hanem a kis életre, ami ott növekszik benned. Most az a fontos.
2018. dec. 1. 02:43
 20/25 anonim ***** válasza:
19, kár, hogy nem nyomhatok még egy zöld pacsit a hozzászólásodra.
2018. dec. 1. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!