Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért lehet nehézkes éjjel az...

Miért lehet nehézkes éjjel az első pisilés éjjel?

Figyelt kérdés

8 hetes terhes vagyok. Éjjelente 2-3 alkalommal kell felkelnem pisilni. Az első valamiért a legtöbbször problémás. Érzem, hogy eléggé kell, leülök a wc-re, és alig akar jönni. Csomó ideig ülök, mert épp csak csordogál vagy csepeg. És még a végén sem érzem üresnek a hólyagom, nincs az a megkönnyebbülés érzés. Van, hogy rá 10 percre megint kimegyek, van, hogy csak 2-3 óra múlva, de utána már mindig normálisan tudok pisilni. Napközben is.

Ez csak az első éjjeli pisilésnél történik, de majdnem minden éjjel.

2018. nov. 30. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem is gyakran megtörtént ugyanez! Sőt most a 22. Hétben is néha csak az ingert érzem.. ülök, várok és nem történik semmi! Aztán 10-15 perc múlva visszamegyek és akkor sikerül pisilni... Bár velem ez nem csak éjszaka van hanem napközben is!
2018. nov. 30. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt volt ilyen. A méhem úgy nyomta a hólyagomat, hogy alig tudtam megindítani a vizeletemet. A szülőszobán, fekve pedig már egyáltalán nem ment, úgyhogy csapoltak minden alkalommal.
2018. nov. 30. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt nekem is ilyen eleinte. Igaz nem sokszor mentem pisilni éjjel, de az éjjeli vagy reggeli napi első pisi nagyon nehezen jött :) Vizeletteszteken sosem volt probléma. Ha aggódsz nézesd meg esetleg a vizeleted, de szerintem simán a tünetek része lehet, nekem is mindig alvás után volt ilyen, lehet hogy elnyomjuk valahogy a hólyagot...
2018. nov. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!