Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az előző éjjel összesen...

Az előző éjjel összesen kb.3,5 litert pisiltem. Szerintetek ez mennyire rendellenes? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Teljesen egészséges, harmincas pasi vagyok (a tömegem 73 kg), csak stresszes napom volt, ezért kissé nyugtalanul aludtam. Vizet ittam, alkoholt sosem. (Akinek orvos beütése van véletlenül, az kérem, tegye hozzá, hogy "Drrr.", vagy valami ilyesmit...)

2018. szept. 14. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:

(Nem vagyok orvos.)

Ha éjszaka nyugtalanul alszol, nem elég mélyen, akkor nem áll le a vizeletkiválasztás, ezért kell kimenned pisilni. A 3,5 liter nekem elég soknak tűnik, érzésre ennyi, vagy valamiért mérted? Ha mérted, miért jutott eszedbe mérni, van valami alapproblémád? Nekem a vizelet mindig többnek tűnik, mint amennyi (nem leszek pisilés után egy-két kilóval könnyebb, hiába érzem úgy, hogy ez több lehetett, mint egy liter).

2018. szept. 14. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
3.5 liter... teljesen el vagy tévedve. Mindenki többnek saccolja amúgy, hogy mennyit pisál. Egyszer mérd le, meg fogsz lepődni, hogy mennyire kevés.
2018. szept. 14. 21:07
 3/7 grafno ***** válasza:
Van atfolyas merod? Szerintem okes. En ha 8 sort iszok akkor sem kell az ejjel felkelnem, reggelig kibirom. De volt mar a 2l colas uveget egy szuszra teletankoltam.
2018. szept. 14. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
2L-es kólásüveget... na persze...
2018. szept. 14. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért ne? Gondolom több, mint félig már eredetileg is tele volt.
2018. szept. 14. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, fél literes sörösdobozzal lemértem, pontosan. Micsoda impertinens dolog érdemi válasz helyett rögtön kételkedni a kérdező állításában!
2018. szept. 15. 09:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyeske! Csak kíváncsiságból mértem, mert mérnök vagyok. Probléma nuku. :-)
2018. szept. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!