Az baj, ha éjjel 1-2 fele felkelek, és eszek? Többször
van ez így. Alszok, érzem h éhes vagyok és eszek. Ez
valami betegség?
Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 10:00
1/8 anonim válasza:
Nem baj, nem betegség. Csak nincs önkontrollod. Van, hogy én is felébredek, hogy nagyon éhes vagyok de iszom egy pohár vizet és megpróbálok visszaaludni. De ha te mindig felkeltél és ettél, nyilván hozzászoktál.
2016. szept. 1. 10:03
2/8 anonim válasza:
Hát nem túl jó.. Nem túl egészséges úgy aludni hogy közvetlenül előtte ettél, meg könnyen el is hízhatsz. Ez csak rossz szokás. Ha nap közben rendesen eszel akkor éjszaka nem fogsz arra kelni hogy éhes vagy.
2016. szept. 1. 10:28
3/8 anonim válasza:
Mikor szoktál vacsorázni? Mit? Napközben hányszor eszel?
2016. szept. 1. 10:33
4/8 anonim válasza:
Inkább egyél, mint éhezz, de a vacsorádat kéne rendbetenni, bizonyára. Nem normális felkelni arra, hogy éhes vagy.
2016. szept. 1. 10:51
5/8 anonim válasza:
Nem betegség,inkább egy rossz szokás :). Ha éjszaka nekiállsz enni,amikor a bélrendszered már 'alszik', akkor nehezebben kezd el újra emészteni. Mondjuk nem értem,hogy bírsz felkelni a pihe-puha ágyikóból az éjszaka közepén. :D Amit előttem írt valaki,hogy igyál vizet,szerintem is jó ötlet.
2016. szept. 1. 11:57
6/8 aperitif válasza:
Fiatalon én is sokszor felkeltem éjjel enni, bár nem álmomból ébredtem, csupán nem tudtam elaludni az éhségtől.
Nem híztam el, stabil 47 kiló voltam, és beteg sem lettem. Manapság is a vacsora a fő étkezésem. Lehet ezt rossz szokásnak nevezni, de kérdés, hogy kinek rossz, mert nekem nem az.
2016. szept. 1. 17:20
7/8 anonim válasza:
Szerintem rossz minőségű kaját eszel!
Kevés hasznos tápanyagot vihetsz be. Egyél olyan kajákat, amikben sok fehérje van!
2016. szept. 3. 07:57
8/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Mit csinálsz tanulsz/dolgozol? Mikor kelsz és mikor fekszel?
Napközben mit és hányszor eszel? Esti lefekvés hánykor van és előtte mit eszel és mit?
Kb ezekre a kérdésekre kéne választ kapni.
Amúgy simán lehet betegség is! Ha meg csak rossz szokás akkor meg beteg lehetsz... elhízás miatt. Ja igen és amikor éjszaka közepén felkelsz mit eszel (ami van a hűtőben?) és mennyit? (csak annyit h ne legyél éhes vagy tele eszed magad?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!