Álmatlanságra van nyerő tippetek?
Hehe. Nekem a terhesség nem éppen a hiperszexuális oldalamat hozta elő 😊 szegény ő meg gyakran éjszakás, ha meg nem, akkor hullafáradt.
Egyszer-egyszer belefér, de aludni minden nap szeretnék...
Az a baj, hogy ha már nem alszom, előkerül az, hogy rossz mindenhogy. Háton nem tudok feküdni, egy percenként át kell forduljak egyik oldalról a másikra, teljesen kimerülök. A zene ezen nem segít. Most Abigél hangoskönyvet hallgattam, így fél 4 az utolsó ip, amikor megnéztem az órám.
A bárányszámolás nem tudom, hogy segíterr-e valakinek valaha.
Tej jó dolog.
A bioritmusommal nem tudom, mit csináljak, minden nap hétkor csörög az órám, igaz, most már csak fèl nyolc - nyolc között tudok talpra állni. Egész délelőtt a halàlomon vagyok a fáradtságtól, estére már azt se tudom, hogy jutok el az ágyig, de ott kezdődik elölről.
Elég korán kelsz fel?
Bocsi de nem tudom mit lehet vele tenni. Éjfél - 1 körül aludtam el első babámmal és 4-5 között felébredtem és nem tudtam visszaaludni. Egész nap hulla fáradt voltam, nappal direkt nem feküdtem le mert ha aludtam, fent voltam még tovább és nem keltem később.
De nálam nem csak terhesen van gond. Nagyon nehezen alszom el. Talán amíg egy babával és egy 2 évessel voltam otthon könnyen ment, ezt az időszakot levéve mindig is gond volt. (Csak nem ekkora szinten, mint terhesen 1. gyerekkel)
7re állítok vekkert, nagyon nehezen kelek fel, de 8ra mindig. Én meg egész életemben jó alvó voltam.
Azt mondják, az álmatlansággal készül a szülés utáni hetekre a szervezet.
Biztos ez a helyzet, mert mas okot nem találok, nem is szorongok vagy rágódom éjjel, csak simán nem alszom.
Elfogadom, ha nem lehet mit tenni, csak gondoltam, hátha van vmi jó tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!