Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik uh-nak hihetek, a...

Melyik uh-nak hihetek, a 4d-nek vagy a 2d-nek?

Figyelt kérdés
Voltam 4d-uh,28 hetesen.Ott nagyobbanak látták a bébit a koránál, és minden más szervét is.rá 3 hétre elmentünka kötelező uh-ra,ahol meg kissebbnek mondták a bébit.Megmutattam a leletemet amit a 4d-n kaptam,csak húzta a száját a dokinő, és mondogata, hogy hát igen az ő gépük jóval fejletebb.sokan nemtudnak 4d-re meni,most ők mind csak kb eredményeket kapnak?és én is elgondolkodtam,hogy most akkor nagyobb, vagy kissebb.
2008. nov. 6. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a 4D valamivel pontosabb, de olyan hatalmas eltérés nem lehet a két mérés között. Sajnos az ultrahanggal csak körülbelüli értéket tudnak mérni, főleg, ha a súlyt vagy a hosszt kell kiszámolniuk.

2008. nov. 6. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nincs jelentősége, hogy mekkorának mérik a babát, úgyis akkor fog megszületni, amikor ő akar.

De egyébként pontosabb a 4D uh-gép.

Jó babavárást!

2008. nov. 6. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szio, szerintem 3 het nagy ido. lehet, hogy mindkettonek igaza van. nekem hol két héttel fejlettebbnek mutatjak a babam, hol teljesen a normalis utemben fejlodonek. es hiaba, szerintem a kovetkezo heten megint mas utemu fejlodest fog mutatni.

Ez igy megy.

ha mindig allando, pontos biometriai adatot mernenek, akkor meg lehetne siman mondani a terhesseg pontos idopontjat, nem plussz minusz napok, hetek

de amugy valoban, a 4d osszehasonlithatatlanul jobb

2008. nov. 6. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A barátnőm nek a 2d mindig kis babát,mért.olyan 2800-ra becsölték véglegest,a 4 d,meg mindig nagyobbat.3900 született meg fia.egyébként nálam a 2 h jelentős eltérést mutatott.
2008. nov. 6. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapsztalatom, hogya 4d pontosabb, de nem is kell törődni ezekkel az adatokkal,a lényeg hogy rendben fejlődjön a babád, vagyis a 2d-n a korábban készített ultrahanghoz képest a legutóbbi adatokból jól látszódjék a növekedés. Nekem is folyton elmérték a 2d-n, első lányomat pl. 2700 g-ra becsülték a 40. héten, végül 3 és fél kg-val született.
2008. nov. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!