Ha a 120 perces vércukor értékem 8. 00 mmmol/l az magas? Mert a glükóz az normál tartományon belüli. De ezen nem tudok elmenni.
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 11:48
1/7 anonim válasza:
a 120 perces vércukornak vissza kell állnia az éhomi vc szintjére.
Szóval magas.
3/7 A kérdező kommentje:
Számítani kell ilyenkor diétára?
2018. nov. 27. 12:27
4/7 anonim válasza:
a dokim anno azt mondza, 7,1-től befektet és diétabeállítás van, Tehát minimum diéta igen. Aztán annak függvényében, hogy az mennyire sikeres, szóba jöhet az inzulin.
5/7 anonim válasza:
7,55re dietaztam, pedig nalunk 7,50 a hatar, de megjegyzem jogos volt, mert ha nem tartottam a dietam, megugrott a cukrom, ki lehet birni, sot vannak tok finom kajak es nagyon nagyon ritkan icipicit csalhatsz! :)
40 het utan viszont befektettnek... Illetve inditatni akarjak a cukros anyukakat
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jövő héten megyek dokimhoz gondozásra, kivi vagyok ő mit mond. Bár számítok diétára, mert 5 hét alatt 6 kg-ot híztam...nyilván nem csak édeset eszek, de minden ragad rám.
2018. nov. 27. 13:03
7/7 mi a fene válasza:
Nem kell félni, ezt még diétával be lehet állítani. Inzulint ne engedd , felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!