Milyen a terheléses vércukor/inzulin eredményem? 0 perces vércukor: 4,5 / inzulin: 2. - 60 perces cukor: 3,7 / inzulin: 38,6. - 120 perces glükóz: 3,3 / inzulin: 31,6.
Ez IR, de szerintetek milyen erősségű? Nektek milyen értékekkel, hogy alakult a teherbeesés?
Amúgy rendszere, probléma mentes ciklusom van, van PÉ, nincs ciszta, a TSH tökéletes.
ohh tényleg? Azt hittem ez nem olyan vészes.
Szedek már egy hónapja Mercformint, még csak 1x500mg-osat. 3*1re kell emelnem, de még mindig nem sikerült, mert totál kész vagyok, ha beveszem a másodikat. Nagyon hányingerem van tőle, meg gyenge leszek. Majd szép lassan megpróbálom emelni. Nem eszem cukrosat, figyelek a napi 5szöri étkezésre, sportolok, fogynom egyáltalán nem kell.
Próbálom. De nincs mintaétrendem. Ha korán kelek, akkor tudok enni reggelit edzés előtt. Akkor teljeskiörlésű szendvicset eszem. Tízóraira egy fél tepertős pogácsa, egy kávé, vagy egy alma. Ebédre rendelek valami dibetikusat. Ugyira gyümi. Vacsira szendvics.
Nem vagyok profi benne, próbálkozom, elég nehéz. Főleg, hogy egy idő után megundorodom a tk kenyerektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!