Terheléses vércukor vizsgálatnál mind a 4 (0,60,120,180) esetben vért vesznek?
Azt tudom, hogy ezzel párhuzamosan 30 percenként néznek inzulint, és csak azért érdekel, mert rettegek a tűktől, kivétel nélkül mindig rosszul leszek vérvételkor.
Most ki lehet nevetni, meg lehet gúnyolódni, de sajna nem tehetek róla, ha nem vágynék babára, magam miatt sosem csinálnám végig.
Köszönöm a válaszokat
0,30,60,90,120 és igen mindegyiknél vesznek vért. Nekem a 30 perces kimaradt, mert a cukros lötyitől nagyon rosszul voltam. Én is utálom a vérvételt, de meg lehet szokni. Bele fogsz jönni, sokszor kell menni. És az is lehet, hogy te nem erre a fajta vérvételre fogsz menni, mert mindenhol másképp nézik a terheléses cukrot.
Üdv: 30 hkm
Szia, igen mindegyik alkalomnál vesznek külön-külön vért. Ha kicsit hallgatsz rám, ne ugyanazt a karod nyújtsd minden alkalomnál, mert amikor ugyanazt a vénádat szúrják mindig, kicsit húzós..
Ne izgulj gyorsan túl leszel rajta ! :)
17(+2)hetes kismama :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és az infókat.
Azt nem mondom, hogy megnyugodtam, de idegesebb sem lettem :)
Én nem is szeretném, ha mindig vennének vért, csak ezt kérte a doktornő, megspékelve a félóránkénti inzulinnal, amiről mondjuk nem tudom, hogy külön vesznek vért, vagy csak böknek?! Jobb lenne az utóbbi, a kevésbé rossz. :(
Csak túlélem valahogy, majd viszek könyvet.
Szia!
Az inzulint ugyanabból a vérből nézik, mint a cukrot. :-)
Emiatt nem fognak külön szúrni. :-)
Sziasztok - aki még visszatér ide és olvassa
Nahh, ma túlestem rajta...6x vettek vért, félóránként. Nem volt könnyű menet, de annyira vészes sem. A gond leginkább a vénáimmal volt, mert hogy konkrétan semmi nem látszik nálam. Mindkét karomból 3x vettek...túléltem, jövő héten lesz eredmény, remélem nem lesz gond.
Köszönöm mindenkinek, aki írt és támogatott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!