Holnap megyek terheléses vércukor vizsgálatra. Mind két eredmény azonnal kész lesz? Mennyi vért vesznek?
Mindenképp éhgyomorra menjél.
Nálunk vesznek egy éhgyomrit, utána fél óra mulva megint, majd fél óra mulva megint és egy óra mulva megint. De valahol csak kettőt vesznek, az éhgyomrit, meg a 2 órást.
Mindegyik egy-egy nem teljsesen teli üveg volt, abszolut ki lehet bírni.
Nálunk ugye reggel leveszik a vért, és délutánra meg is van az eredmény, de ezt laborja válogatja.
A 2 órában nem ehetsz, nem ihatsz, de nem is fog hiányzoni a sok cukor eltelíti a gyomrod. Azért vigyél magaddal, hogy mikor végzel, tudj enni:-)
Attól függ, hogy csak a terheléses vércukor vizsgálatra mész-e, illetve kórháza válogatja.
Nekem a glükózos vizet kellett meginnom (vittem hozzá citromot), levettek reggel éhgyomorra egy ampullával, meg utána 1 és 2 óra múlva megint 1-1-t. Ki lehet bírni a sok cukor tényleg eltelít.
szia. elvileg nem lesz azonnal eredmény. vagy még aznap délután vagy másnap. nálunk legalább is így van. nekem csak tejet és zsömlét kellett fogyasztanom. és így csak 1 órával később vettek még vért. boldog babavárást! :)
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!