Terheléses vércukor vizsgálatnál mind a 4 (0,60,120,180) esetben vért vesznek?
Azt tudom, hogy ezzel párhuzamosan 30 percenként néznek inzulint, és csak azért érdekel, mert rettegek a tűktől, kivétel nélkül mindig rosszul leszek vérvételkor.
Most ki lehet nevetni, meg lehet gúnyolódni, de sajna nem tehetek róla, ha nem vágynék babára, magam miatt sosem csinálnám végig.
Köszönöm a válaszokat
szia!
Ugye hogy túl lehet élni. :-)
A babáért tényleg mindent. :-)
Mielőbbi babásodást kívánok!
Tényleg túl lehet élni :)
A babáért bármit kibírok :)
Egyébként nagyon ügyes volt az asszisztens, aki levette a vért, de néha Ő is ráparázott, hogy nem fogja bírni a vénám...de szerencsére alig lilult be! :)
Engem anno amikor laktóz vizsgálatra mentem, 7-szer szúrtak meg. Olyan voltam, mint a szita. :-)
És közben folyton küzdöttem a hasmenés ellen, mert hát mint kiderült, a laktózzal az én szervezetem nem tud mit kezdeni. :-)
Manka68 köszönöm, hogy írtál és sajnálom, ami veled történt.
Én szerencsére csak a rosszulléttel küzdöttem, ami inkább a tűtől való félelmemből akadt, hétfőn kiderül az eredmény!
Minden jót és köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!