Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen minden nő ezt csinálj...

Terhesen minden nő ezt csinálja? És miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Feleségem terhes éjszaka felébred 2-3x és eszik nagyon sokat. Vagy csak kinyitja a szemét és "csoki kell"..

Ez normális?

2018. nov. 25. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem csinálja ezt minden terhes nő. Szintén felkelek éjjel vagy 2-3x, de én is max. inni meg pisilni. 33. hétben vagyok.

Azért ez, ahogy leírod, hogy "csoki kell", meg hasonlók, nekem meglehetősen rájátszásnak tűnik. Sokan hallják, hogy aki terhes, az zabál mindent össze-vissza, aztán elkezdik ők is csinálni, ha kell, ha nem. Persze, van néha olyan, hogy az ember úgy érzi, hogy mentem belehal, ha nem ehet valami édeset, de enyhe túlzás, hogy napi szinten ez menjen, és annyira, hogy éjjel is.

2018. nov. 25. 23:08
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
3. babával vagyok a 17. hétben, de inni meg pisilni kelek csak fel.
2018. nov. 25. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

nálam előfordult,hogy eszek éjjel..bár nagyon ritka

cukorbetegség nem attól alakul ki,hogy tömi magába az édességet..

most is épp megyek a konyhába pirítóst enni 😉

(Nem-nem vagyok híve a kettő helyett evésnek, de ha nagyonnagyon megéhezek..nem kínzóm magam)

nem várandósan is szoktam néha enni éjjel

2018. nov. 26. 00:22
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Én most vagyok a 28. héten, de enni sosem keltem fel, csak vécére. Sőt, a gyomorégésem miatt vacsira is próbálok minél kevesebbet enni.
2018. nov. 26. 00:27
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem, vagyis mégis, az első trimeszterben ha felébredtem, ennem is kellett két falatot (de nem zaba), mert ez csillapította a hányingeremet. De ahogy túljutottam az első időszakon, már csak pisilni kelek fel vagy inni. Második terhesség. Az elsővel az éjjeli evészet elkerült. A "csokit" meg most se jellemző.
2018. nov. 26. 03:21
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Velem bizony előfordult, hogy éjjel, amikor felkeltem pisilni, nem bírtam visszaaludni, olyan éhes voltam, szóval ennem kellett valamit. De nem minden éjjel, és csak 1x egy alkalommal. (ha éjjel 3x felkeltem pisilni, nem ettem 3x)

és nem sokat, csak hogy ne kínozzon az éhség.

de az, hogy kinyitja a szemét, csoki kell "felkiáltással", az furcsa számomra.

2018. nov. 26. 07:40
 17/20 anonim ***** válasza:
160 gramm ch diétát tartok, szóval nem, én pl mem csinálom ezt..
2018. nov. 26. 08:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Velem előfordult, hogy nem bírtam vacsorázni a savam miatt, aztán mikor éjjel felkeltem pisilni, akkor úgy éreztem, hogy ebben a pillanatban fog kilukadni a gyomrom, ha nem tudok valami falatot megenni. Mondjuk ilyenkor sem álltam neki pótvacsorázni, pláne csokit enni, hanem csak ettem tényleg egy falatot, hogy vissza bírjak aludni. Cukros szerencsére nem voltam és nem is lettem.
2018. nov. 26. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Cukra, pajzsmirigye rendben van?
2018. nov. 26. 11:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Talan sok a gyomorsava? Nem tudom. Fura mert en rogton hanytam volna ha ejjel kell enni...
2018. nov. 27. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!