Terhesen minden nő ezt csinálja? És miért csinálják ezt?
Feleségem terhes éjszaka felébred 2-3x és eszik nagyon sokat. Vagy csak kinyitja a szemét és "csoki kell"..
Ez normális?
Nem csinálja ezt minden terhes nő. Szintén felkelek éjjel vagy 2-3x, de én is max. inni meg pisilni. 33. hétben vagyok.
Azért ez, ahogy leírod, hogy "csoki kell", meg hasonlók, nekem meglehetősen rájátszásnak tűnik. Sokan hallják, hogy aki terhes, az zabál mindent össze-vissza, aztán elkezdik ők is csinálni, ha kell, ha nem. Persze, van néha olyan, hogy az ember úgy érzi, hogy mentem belehal, ha nem ehet valami édeset, de enyhe túlzás, hogy napi szinten ez menjen, és annyira, hogy éjjel is.
nálam előfordult,hogy eszek éjjel..bár nagyon ritka
cukorbetegség nem attól alakul ki,hogy tömi magába az édességet..
most is épp megyek a konyhába pirítóst enni 😉
(Nem-nem vagyok híve a kettő helyett evésnek, de ha nagyonnagyon megéhezek..nem kínzóm magam)
nem várandósan is szoktam néha enni éjjel
Velem bizony előfordult, hogy éjjel, amikor felkeltem pisilni, nem bírtam visszaaludni, olyan éhes voltam, szóval ennem kellett valamit. De nem minden éjjel, és csak 1x egy alkalommal. (ha éjjel 3x felkeltem pisilni, nem ettem 3x)
és nem sokat, csak hogy ne kínozzon az éhség.
de az, hogy kinyitja a szemét, csoki kell "felkiáltással", az furcsa számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!