Ugye hogy nem lehet semmi bajom a cicáktól terhesen? Miért félt ennyire a férjem mindentől? Nektek volt cicátok terhesen? Mit csináljak? Én nekem kellenek azok a cicák.
A macskák terjeszthetik a toxoplazmózist, ami azonban egyszerű vérvizsgálattal kimutatható.
Ebben a videóban lényegretörően elmagyarázzák, nézesd meg a férjeddel. Nekem is vannak cicáim, eszembe se jutna elajándékozni őket, mert terhes vagyok.
Nekem volt/van cicám mindkét terhességnél, toxoplazmára negatív vagyok, nem estem át rajta. Fel van fújva ez a dolog, egy macska amúgy kb 10 napig képes fertőzni élete során. Ha nem kijárós, nagyon neki sincs honnan elkapni ráadásul. Az enyém amúgy kijárós, így sincs tőle semmi bajom.
Van egy nőgyógyász ismerősöm, ő mondta, hogy 10 év alatt 2 olyat látott, hogy toxoplazmózisa lett a kismamának terhesség alatt, egyik esetben sem lett semmi baja a babának. Ja, és az egyik nő úgy kapta el, hogy nincs macskája, és macska közelében sem volt. Szóval nem kell menni a cicáknak sehova.
Nekünk is van egy szoba cicánk,pedig 20hetes terhes vagyok.
Fogékony vagyok toxoplazma fertőzésre,mert még nem estem át rajta,de eszünk ágában nem lenne megszabadulni a cicától.
Almot a férjem takarítja,zöldséget-gyümölcsöt jól megmosom nehogy valami bajunk legyen.
2 havonta járok vérvételre toxo miatt.
Nem értem mi azzal a probléma, hogy megkoszontem a linket.
Azért mert az első válaszom nem tetszett..
Gyerekesseg 5*
Logika 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!