Terhesen minden nő ezt csinálja? És miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Feleségem terhes éjszaka felébred 2-3x és eszik nagyon sokat. Vagy csak kinyitja a szemét és "csoki kell"..
Ez normális?
2018. nov. 25. 22:22
2/20 anonim válasza:
Lehet, hogy ingadozik a cukra és az baj.
3/20 anonim válasza:
34 hetes vagyok. Egyszer nem keltem fel éjszaka emiatt.
Valamit csinálj, nehogy cukorbeteg legyen emiatt
4/20 anonim válasza:
Nem
Max pisilni/
Inni keltem éjjel
Én is mindig ésességet ettem volna
De meg tudtam állni
5/20 anonim válasza:
30 hetes vagyok, de egyszer sem keltem fel éjszaka enni.
6/20 anonim válasza:
Azért terhesen is vigyázni kell az evéssel, mert azzal is árthatsz a babának(és magadnak) ha nagyon meghízol. A mértéktelen evéstől tiltott a dokim, az édességet is mértékkel kellett ennem.
7/20 anonim válasza:
Nem. Vagyis az okes h felkel. En is keltem. Pisilni. De enni SOHA nem ettem ejjel, foleg nem csokit.
8/20 anonim válasza:
Én is csak pisilni keltem fel, a végefelé meg a gyomorsav miatt nem tudtam aludni...
Majd valamikor azért említsd meg neki, hogy ne csodálkozzon ha bálnára hízik vagy diabétesze lesz <- na akkor lesz igazán bajban, mikor meg lesz szabva hogy mikor és mennyit ehet
9/20 A kérdező kommentje:
Ő nagyon sovány. Már 28 hetes.
2018. nov. 25. 22:54
10/20 anonim válasza:
Mindkdkét terhességem alatt amikor éjszaka felkeltem pisilni, éreztem hogy nagyon éhes vagyok, és túrórudira vágytam. Ha eleve sovány a feleséged, és napközben meg vacsorára nem eszik eleget, simán megéhezhet éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!