Rossz orvost választottam!? Vagy én várok "túl sokat"?
30 hetes vagyok, a legeleje óta hozzájárok.
A terhesség előtt nem.
Eleinte kedves, figyelmes embernek ismertem meg.
De ami fura így 30hét után hogy még mindig nem tudja ki vagyok.
Multkor pl elkuldott egy keringés vizsgálatra a korházba majd mikor meglett az eredmény hívtam hogy elmondjam az eredményt, de észrevehető volt hogy fogalma se volt hogy ki vagyok és mi a helyzet. Én mondtam el nagyvonalakba.
Majd most is mikor hivtam hogy időpontot szeretnék a nevem alapján nem tudta ki vagyok.
Jó gondoltam ezer emberrel talalkozik naponta, nem ismeri a neveket, de látásból már biztos tudni fogja.
Na de nem. Ma voltam nála és mikor kijött kérdezte hogy én ki vagyok és miután behívott fogalma se volt arról hogy hol tartunk a terhességgel és hogy legutobb milyen problémák voltak. Azt se hogy milyen gyógyszert irt fel, szóval semmit.
Meg ugye hozzá se nyult még a kiskönyvemhez amit ma jeleztem neki mert a védőnő szólt hogy szóljak rá, erre nagy nehezen belepecsételt és azt mondta hogy egyébként a védőnő is kitöltheti pl a terhesség várható időponját ..
Ezeket leszámítva a vizsgálatot alaposan elvégzi,figyelmes, válaszol a kérdéseimre de akkor is zavar hogy sosincs semmiről fogalma.
Pedig már felkértem hogy legyen a szülész orvosom és mondta hogy rendben 100ezer. Ha már az ember ennyi penzt kifizet és minden alkalommal 10ezret, szerintetek nagy elvárás lenne hogy legalább tudja ki vagyok és hogy hozzá tartozom, nála fogok szülni?!
de amúgy nem akarok elkeseríteni senkit, de legtöbb esetben bejelentkezéskor kell nevet mondani :) szóval nem is biztos,hogy ténylegesen emlékszik rátok + a gépben minden adat a terhességről megvan
orvosasszisztens
Második gyerekemet várom, most másik orvosnál szülök, de valami hiányérzet van bennem most is, az előzőnél is volt. Nagy gond egyikkel sincs egyébként, csak nem érzem a kémiát, vagy nem is tudom, hogy mondjam.
Az első doki egy fiatal doktornő volt. Baromi alapos, odafigyelt mindenre stb., de mindig azt éreztem, hogy nem magyaráz el dolgokat eléggé, tehát nem igazén partnernek tekint, hanem ilyen "majd én azt tudom, te meg fogadd el, amit mondok" hozzáállása volt. Nem alakult ki olyan igazán bizalmas kapcsolat emiatt, bár ő amúgy megismert mindig, tudta, hogy állunk.
A mostani dokinál utólag jöttem rá, hogy az elején bár rábólintott a szülésre, azért nem vett még annyira tutira. 10 hetesen voltam nála először, akkor beszéltük meg a dolgot, 15 hetesen mentem vissza, némileg csalódott voltam, hogy azt se tudja, ki vagyok. Rákérdezett olyasmire, amiről előzőleg beszéltünk. De aztán legközelebb meg képben volt, és azóta is mindig, szóval lehet csak úgy volt vele, hogy először éljük túl az első trimesztert, aztán foglalkozik velem komolyabban. De valahogy vele se érzem azt, hogy olyan nagyon sikerülne bizalmi kapcsolatot kialakítani. A tudásában bízom, de mégis kicsit furán érzem magam, mikor kérdezek ezt-azt. Lehet azért, mert magától amúgy elég szűkszavú, bár mindenre válaszol készségesen, amit én kérdezek. Most már nem variálok így 32 hetesen, pláne, hogy gondom úgy nincs vele egyébként, de most se érzem azt, hogy megtaláltam a tutit.
Van egy idős doktornőm egyébként, ha nem terhesgondozásról van szó, hozzá járok (meg néha mondjuk ilyenkor is, ha valami sürgős), na, ő tökéletes, halál laza nő, vele baromi jól megtaláltam a közös hangot, évek óta hozzá járok, névről, arcról ismer, fejből nyomja az évekkel ezelőtti dolgaimat. Csak sajna ő meg már nem vállal szülést, így arra kénytelen vagyok mást keresni.
30 hetes vagyok, van kisebb probléma a terhesség alatt mint pl a lepény korai elöregedése, kisebb a baba a koránál. Így 2 hetente flowmetriára is járok be a kórházba. Lehet hamarabb fog jönni a baba a lepény miatt, de nagyon remélem minimum 37dik hetig kihúzzuk. Így ezek miatt nem szeretnék már váltani, másrészt ha még valaki elis vállalna ebben a pár hétben nem tudnék vele se olyan bizalmi kapcsolatot kialakítani.
Olyan nagy probléma nincs vele szerencsére, csak ez hogy elfelejt es nem emlékszik dolgokra szoval amiket leírtam.
hát figyi! én 20 éve járok ugyanahhoz az orvoshoz, de még most is megesik, hogy ha bánatom van, akkor rámszól, hogy hahó, mondjam már el, mivel voltam előzőleg, mert nem tudja fejben tartani az összes betege panaszát, baját.
Mondjuk az furcsa, hogy még akkor sem ismer meg, amikor meglát. emlékszik egyáltalán, hogy felkérted a szülésre? Én biztosan más után néznék. Nőgyógyásznak lenni bizalmi állás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!