Tudnátok ajánlani jó női szülész orvost?
Most vagyok 6 hetes terhes. A doki, aki ezt megállapította sajnos nem vezet szülést (pedig őt szemeltem ki erre), ezért most keresnem kell valaki mást. Ezek lennének a szempontok, amik fontosak nekem:
Nő legyen (de ezt a kérdésembe is beleírtam). Kedves legyen, és megbízható, és értse a munkáját. A szemem miatt már most tudom, hogy császárral kell majd szülnöm, ezért fontos számomra, hogy ki fogja felvágni a hasam. Hallottam olyat, hogy doktor a has felvágásával felsértette a baba fejét, ezt mindenáron el akarom kerülni. A babám egészsége a legfontosabb!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja és budapesti vagyok, szóval budapesti orvosokat keresek. :)
Bocsi, hogy offolom a kérdést, de sajnos az, hogy belevág az orvos a baba fejébe nem azért van, mert rossz orvos. A legprecízebbekkel is előfordul sajnos. Akármilyen pontosan tarthatja a szikét a kezében, ha a baba éppen akkor mozdul be, akkor előfordulhat egy kis vágás. Nyom nélkül elmúlik, emiatt ne aggódj.
Boldog babavárást kívánok!
Páczai Anita már csak a Maternityben van. A nagylányom nála született.
Akkor teljesen elégedett voltam vele, aztán a következő terhességemnél nagyot csalódtam benne, mert figyelmetlen volt, szétszórt és egy durva rendellenességet nem vett észre, emiatt váltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!