Tudnátok ajánlani jó szülész-nőgyógyászt, aki a Honvédban (régi MÁV) vezeti le a szülést?
Én Tidrenczel Zsolthoz járok, pár héten belül nála fogok szülni. Először kimértnek tűnik, nem az a bratyizós fajta, de szakmailag nagyon jó.
Egyébként van a facebookon honvéd kórházban szülök-ös csoport, ott sok jó infó van.
Én egyébként mindig úgy voltam vele, hogy olyan orvos nem létezik, aki mindenkinek megfelel. Mert ugye nem vagyunk egyformák. Illetve a szüléseknél is akinek rossz tapasztalata volt, semmi nem garantálja, hogy ha más orvos lett volna ott, akkor ne lettek volna problémák. A komplikációmentes szüléseknél meg úgyis mindenkinek (többnyire) pozitív a tapasztalata. :)
Szia, ugyanez a helyzet velem is. Januártól nem vállal szülést az orvos akinél a fiam született. Most keresek én is mást, 5 hetes vagyok.
Ki volt az orvosod?
Tidrenczel egy mérhetetlenül arrogáns és tahó orvos, ha fizetnének érte sem járnék hozzá terhesgondozásra. Ő csinálta anno a 18.heti genetikai uh-mat (a saját orvosom nem ért rá), minősíthetetlen volt az egész vizsgálat, az ambuláns lapomra gyakorlatilag semmilyen érdemi információ nem került rá. Ha körülnézel a mávos csoportban, megláthatod, hogy nem vagyok egyedül a negatív véleményemmel.
Harsányi Lehel, Debreczeni Atilla vagy Farkas Bence részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!