Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz orvost választottam!?...

Rossz orvost választottam!? Vagy én várok "túl sokat"?

Figyelt kérdés

30 hetes vagyok, a legeleje óta hozzájárok.

A terhesség előtt nem.

Eleinte kedves, figyelmes embernek ismertem meg.

De ami fura így 30hét után hogy még mindig nem tudja ki vagyok.

Multkor pl elkuldott egy keringés vizsgálatra a korházba majd mikor meglett az eredmény hívtam hogy elmondjam az eredményt, de észrevehető volt hogy fogalma se volt hogy ki vagyok és mi a helyzet. Én mondtam el nagyvonalakba.

Majd most is mikor hivtam hogy időpontot szeretnék a nevem alapján nem tudta ki vagyok.

Jó gondoltam ezer emberrel talalkozik naponta, nem ismeri a neveket, de látásból már biztos tudni fogja.

Na de nem. Ma voltam nála és mikor kijött kérdezte hogy én ki vagyok és miután behívott fogalma se volt arról hogy hol tartunk a terhességgel és hogy legutobb milyen problémák voltak. Azt se hogy milyen gyógyszert irt fel, szóval semmit.

Meg ugye hozzá se nyult még a kiskönyvemhez amit ma jeleztem neki mert a védőnő szólt hogy szóljak rá, erre nagy nehezen belepecsételt és azt mondta hogy egyébként a védőnő is kitöltheti pl a terhesség várható időponját ..

Ezeket leszámítva a vizsgálatot alaposan elvégzi,figyelmes, válaszol a kérdéseimre de akkor is zavar hogy sosincs semmiről fogalma.

Pedig már felkértem hogy legyen a szülész orvosom és mondta hogy rendben 100ezer. Ha már az ember ennyi penzt kifizet és minden alkalommal 10ezret, szerintetek nagy elvárás lenne hogy legalább tudja ki vagyok és hogy hozzá tartozom, nála fogok szülni?!

2018. nov. 22. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem akarlak elkeseríteni, de az én orvosom is ilyen volt, közben istenítették a szaktudását, mégis hallgatnom kellett volna magamra, hogy ez nem járja, mert a szülés pocsék lett. Nagyon rossz döntéseket hozott, látszott hogy fogalma sincs rólam, horror is lett az egész, majdnem ott maradtunk.
2018. nov. 22. 20:43
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Én csak 16hetes koromtól jártam a dokihoz. De már 20hetesen ahogy beleptem hozzá, úgy köszöntött hogy Üdv újra xy!

És NAGYON sok kisnamaja és páciense van. Kellemeset csalódtam, mert ez ritka.

2018. nov. 22. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Az én orvosom meg nagyon nem ilyen volt. Tudta ki vagyok a második alkalomtól, mindig képben volt a terhességemmel, a babával, a vizsgálatokkal és úgy egyébként mindennel. Sokat beszélgettünk a terhesgondozáson és a férjemnek is lelkesen magyarázott mindent az UH-n. A terhesség vége felé volt, hogy felhívott hogy vagyunk, mert túlhordtam a babát. A szülés is csodálatos volt, ott volt velünk, mindent elmagyarázott és választhattam, borogatta a fejem, fogta a kezem és tartotta a lelket még a férjemben is ráadásul nem vágott mert úgy érezte nem szükséges és gátvédelemmel szülhettem. Nagyon bízom benne és nagyon örülök, hogy őt választottam. De ami a legszebb, hogy amikor kérdeztem a tarifáról akkor azt mondta "nincs, adjunk amennyit gondolunk ha nem okoz gondot". Végül egy valag pénzt adtunk annyira elégedettek voltunk. Én azt kell mondjam, hogy rosszul választottál sajnos mert nem minden orvos ilyen.
2018. nov. 22. 21:15
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó vagyok: azt kihagytam, hogy egyébként népszerű orvos sok kismamival és mégis ilyen lelkes és emlékszik mindenre.
2018. nov. 22. 21:17
 5/19 A kérdező kommentje:

Legalább az megnyugtat hogy nem az én elvárásommal van a probélma.

Megmondom őszintén már bánom hogy ő lett a választott.

Azért akartam fogadott orvost hogy kialakuljon egy bizalom kapcsolat és hogy tudjak rá számítani.

Pl mint 3-as amit te is írtál, szerintem mindneki egy ilyen orvosról "álmodik".

Legalábbis én igen, csak ez nem jött össze. Nem mondom hogy a legrosszabb, de messze a legjobb.

Remélem legalább a szülésnél nem fogok mégjobban csalódni benne.

2018. nov. 22. 21:22
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem normális ez így, nem veled van a gond.
2018. nov. 22. 21:26
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Szia. Az én dokim sincs képben. Engem pl össze kevert egy másik kismamával aki vérzett terhessége alatt, és tölem kérdezte meg h elmult a vérzés. Mondom nem véreztem, semmi baj nincs. Következőleg meg fel tettem a kérdést, miután volt szivhang(gyogyszer mellett jön a baba) hogy akkor ugye nem befolyásolja a babát hogy igy fogant meg. És nem emlékezett rá hogy az elsö vizsgálat során én arrol beszéltem hogy gyógyszert szedtem és igy jártunk. De én be tudom annak hogy rengetegen vagyunk, és nem egyszerü megjegyeznie neki mindent. De olvasva a válaszokat, már irigykedek 😊 Akkor én is kifogtam a "legjobbat" 😕
2018. nov. 22. 21:43
 8/19 A kérdező kommentje:

Énis azzal magyaráztam magamnak hogy biztos sokan vagyunk. Viszont igaza van a hozzászóloknak hogy azért ez nem teljesen elfogadható ettől független. Másrészt ezek alapján vannak orvosok akik még a neveket is megtudják jegyezni. Másrészt így nem tud egy olyan kapcsolat kialakulni mint amilyenre vágyna a kismama és ami miatt elmegy magándokihoz.

Sajnos kifogtuk a nem megfelelőt azt hiszem. De már úgy vagyok vele hogy teljen el ez az idő szülessen meg egészségesen a kislányom és más nem számít. Aztán ha esetleg lesz kistesó hátha szerencsésebb leszek.😊

2018. nov. 22. 21:50
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó vagyok 😊 Igen, legyen minden rendben ez a lényeg. Csak most akárhányszor megyek majd, mindig kezdjem elölröl a mondokámat h képben legyen velem ? Fura'😂
2018. nov. 22. 21:58
 10/19 anonim ***** válasza:
55%

Második terhességemet követi nyomon, szerintem még most se tudja ki vagyok :D névszerint tuti nem, max látásból..de ebbe se vagyok 100%ig biztos

engem viszont nem zavar, rengetegen járnak hozzá

ennekellenére nagyon kedves-figyelmes és jó élmény volt a szülés is

2018. nov. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!