Magas cukorral tényleg ennyi szörnyűségre számítsak?
8.1 lett a cukorterhelés eredményem.
Orvoshoz csak 4 hét múlva megyek, pont a vizsgálat előtti napon volt a havi látogatás nála.
Neten sajnos rákerestem, mindenféle oxigén hiányt meg magzat elhalást írnak. :(
Ezzel amúgy simán megetsz soron kívül dokihoz majd ad beutalót a diabetológiára.
De lehet hogy háziorvos is ad.
Nem várnék 1 hónapot....
5 vagyok
Most miért pontozott le mindenki?
Honnan kellene tudnom első terhességnél ha senki nem mondta, hogy plusz 2 tizednél rohanni kellett volna azonnal?
Én neten már nem olvasok semmit, sőt itt se szívesen, mert anno a 12 hetes kombinált eredményemnél volt egy kérdésem, mert a vér része rossz lett, már mindenki leírta, hogy tipikus down kóros véreredmény, fussak másnap prena tesztre vagy magzatvíz vételre... az orvosok meg elhajtottak, hogy hagyjam a hülyeséget, semmi szükség egyikre sem..
Azóta nem olvasok, ha nem muszáj, ezt a 160 ch diétát se terhes oldalon, hanem cukroson néztem.
En 30 hetes vagyok ès külföldön elek...itt nem is csinálnak terheléses cukorvizsgalatot....csak indokolt esetben...
Naponta merem magamnak a cukrom mert imádom az édességét 😋 néha előfordul 8kozeli érték de ritkán nagyon...
13-as, neked terhességi cukrod van. Ez kezelés nélkül nagyon veszélyes a babára. Mikor mérsz 8 körüli értékeket? Úgy értem melyik étkezés után, mennyi idővel és kb. mit és mennyit eszel?
Simán lehet, hogy ennél jóval magasabb cukraid is vannak (pl. reggeli után), csak akkor épp nem mérsz. És ha egy sima étkezéstől 8 körüli cukrod van, akkor terheléssel az egekben lenne. Kár, hogy nálatok ez senkit nem érdekel.
Reggeli után 1-1,5oraval 5,5-6szokott lenni..most pl munkából hazaérve mértem 4,8volt. 8 közelit akkor mértem mikor nem figyeltem oda h mennyi édességét ettem.
Sajnos itt csak akkor csinálnak terhelésest ha a sima védőnő látogatásnál mert vércukor többször meghaladja a 8at
Mostmar idegesít... ahogy hazaértem mértem 4,8volt...ettem tejberizst kakaóval 1oraja,most merten és 7,8...😐
13as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!