Mire számítsak szerintetek?
Figyelt kérdés
12 hetes ultrahangomon nagy valószinűséggel agykamra tagulatot allapitottak meg, és több az agyvíz is. Nem mondták az értékeket és azt sem mekkora a baj hiába kérdeztem bármit is. Annyit mondtak 3 hét múlva kontroll és meglátjuk.
Ideges lettem és így kértem egy magánrendelésre időpontot ahová hétfőn megyek. Ekkor már 13 hét 6 napban fogok járni szerintetek mire számítsak? Lehet már hogy jobb irányba fordultak a dolgok? Minden nap imátkozom a piciért. :(
2018. nov. 9. 15:41
1/1 anonim válasza:
Mást sajnaos nem tudsz tenni, mint imádkozni és remélni hogy minden rendben lesz. Próbálj megnyugodni ne idegeskedj, az egyikőtöknek sem tesz jót. Én szurkolok hogy minden jóra forduljon.
39 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!