Magas cukorral tényleg ennyi szörnyűségre számítsak?
8.1 lett a cukorterhelés eredményem.
Orvoshoz csak 4 hét múlva megyek, pont a vizsgálat előtti napon volt a havi látogatás nála.
Neten sajnos rákerestem, mindenféle oxigén hiányt meg magzat elhalást írnak. :(
Hát kezeletlen esetben igen, de ha normálisan kezeled, jó eséllyel semmi baj nem lesz.
De talán nem kellene 4 hétig húzni a dolgot, hanem be kell iktatni egy plusz látogatást...
Ahogy az első mondja.
Ha csak egy mód van rá, keresd fel a dokid előbb, de addig is ajánlani tudok egy fb csoportot: Terhességi cukorbetegség. Nekem nagyon sokat segítettek a csajok a diétában, miattuk nem kellett inzulinozni magam (mert a diabetológus rá se bagózott az éhomi magas értékeire). Kövesd a diétát, mérj rendszeresen és nem lesz baj! Nehéznek tűnik, de gyorsan meg lehet szokni.
Ha van még kérdésed, írj bátran üzenetet.
37 hkm (szintén gdm-es)
Na, most a válaszok jól rám hozták a frászt.
Én 3 hete voltam a vizsgálaton, nekem 8.0 lett a 120 perces, 7.1 a 60 perces. Én nem rohantam vele sehova, jövő hét csütörtökön megyek a dokimhoz a havi látogatásra.
Mikor voltam annyit mondott, hogy hozzam az eredményt majd egy hónap múlva, nem mondta, hogy ha nem jó rohanjak hozzá.
Elkezdtem a ch-t számolni , ahogy a neten írták, hogy addig se legyen sok, napi 160 körül tartom.
Hát marha jó, ha ezzel rohanni kellett volna, senki nem mondta sehol...
Ilyen eredménnyel semmi borzalomra nem kell számítani!
Ha lenne vagy 40 az más lenne, de ez miatt nem kell kétségbeesni
Terhességi cukrod van. Nekem is az volt mindkét gyereknék.
Diétàznod kell majd de a doki (diabetilógus) úgyis elmondja. 160-180g szénhidrátot ehetsz majd több étkezésre lebontva. Meg néha neked is kell majd otthon mérned a cukrod érdemes beszereznj egy mérőt.
Nyugi bele lehet jönni, de muszáj figyelni mert okozhat bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!