Aewea kérdése:
Második gyerek után mire számítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőre szeretnénk egy kistesót párommal. Ugye most gyeden vagyok még jövő év novemberéig. Körülbelül szeptember környékén vágnánk bele a baba projectbe. Kérdés, hogy kapnák-e ugyanennyi pénzt mint az első gyerek után a munkaválalotól. Ugye novembertől gyesen leszek. Valakinek tapasztalata? Oke az se biztos teherbe esek addig.. lehet gyesen leszek már, mire összejön. Plusz táppénzen voltam 2 hónapos terhességem óta mivel nehéz munkát végeztem meg veszélyeztetett terhes voltam. Mire számithatok?2018. jún. 20. 09:16
1/7 A kérdező kommentje:
Munkaadótól bocsi elírtam, siettem
2018. jún. 20. 09:19
2/7 anonim válasza:
Van egy kedvezmény szabály,miszerint ha a nagy 4 éves koráig megszületik a kicsi,nem kaphatsz kevesebb összegű ellátást,mint a nagyra.Tehát azt minimum megkapod,amit a nagy esetében.Viszont ha közben nő a béred,akkor az alapján számolnak majd.A lényeg,kevesebbet nem fogsz kapni.
3/7 anonim válasza:
Jók ezek a "projectek". Tényleg nem mindegy, mennyi pénzt kap az ember értük.
4/7 A kérdező kommentje:
Biztos nem a pénz miatt akarok neki kistesót kedves.. tod nem mindegy mert el is kell tartani őket valamiből. Első válaszolónak köszi a választ.
2018. jún. 20. 10:55
5/7 A kérdező kommentje:
Ja meg még annyit hozzátennék h tisztelet a kivételnek nem pénzért válalunk gyereket. Ennél ezerszer több fizetésem volt mint amit most kapok. Szeretem a gyerekeket ennyi.
2018. jún. 20. 11:00
6/7 anonim válasza:
"Jövőre szeretnénk egy kistesót párommal."
Szóljatok valamelyikőtök szüleinek.
7/7 A kérdező kommentje:
Hahaha
2018. jún. 20. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!