Ti amikor terhesek vagytok/voltatok úgy láttátok magatokat a lelki szemeitek előtt, hogy terhesek vagytok vagy mint egy "normális" nő?
Nem terhesen, sosem gondoltam magamra úgy sőt volt, hogy meglepődtem amikor elsétáltam a tükör előtt, hogy hopp ott a pocak. :D
A világ legegyszerűbb terhessége volt egyébként de én valahogy nem szerettem annyira terhesnek lenni, alig vártam, hogy végre kibújjon a kislányunk és lezárjuk ezt a korszakot. Ez is közrejátszhat abban, hogy nem annyira dédelgettem ezt a terheslétet és nem úgy gondoltam magamra.
Annyira termeszetes volt, hogy sehogy.. Csak mint magamra..
Viszont időnként a tükörtől meglepődtem
Én folyamatosan, szünet nélkül émelygek és naponta 2-3x hányok, ennek ellenére mindig emlékeztetnem kell magam, hogy nem beteg vagyok csak várandós.
Pedig pár hete már így megy.
Meglepett a dolog sajnos mert a családban senki nem volt émelygős így szentül meg voltam róla győződve, hogy én sem leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!