Az normális, hogy valaki folyton rosszul van terhesség alatt?
Óóó, szép emlékek... ja, nem, nem szépek :D
Igen, sajna van ilyen, én is ennyire szarul tudok lenni az első 14-16 hétben végig. Egy kislányom van, 31 hetes vagyok a kisfiammal, mindkettőnél ez volt az első 3-4 hónapban. Rengeteget aludtam, amikor meg a férjem itthon volt, ő foglalkozott a gyerekkel, mert totál kivoltam. Szó szerint állandóan, a nap 24 órájában ha nem hánytam épp, akkor durva, nagyon erős hányingerem volt és szédültem. Alig tudtam enni, amikor sikerült, akkor fél órát küzdöttem, hogy ne jöjjön ki az egész. Ez az első terhességnél még nem volt olyan gáz, sokat aludtam, feküdtem, most annál inkább, mert már ott volt a 3 éves lányom is. Hát, minden erőmet összeszedve elvoltam vele, amíg haza nem ért a férjem (még nem volt oviban, nyár elejére esett ez az időszak). De volt olyan, hogy játék közben a gyerek hozta nekem oda a vödröt hányni, mert kimenni se bírtam, éreztem, hogy ha megmozdulok, jön is. Délutánonként lefeküdtem vele aludni, mert nem bírtam volna estig ébren maradni egyszerűen, annyira nem volt erőm. Tényleg kegyetlen tud lenni, nem kívánom senkinek.
Sajnos van, aki peches, és ennyire szarul van. Más meg szerencsés, és észre se veszi, hogy terhes, vagy megússza néhány kósza émelygéssel. Na, az ilyenek mondják, hogy rájátszik, meg ilyen nem is létezik. Mázlijuk van, hogy fogalmuk sincs, milyen ez.
Igen, ez normális. Ugyanilyen normális az is, ha kevesebbet lenne rosszul.
A férje a saját gyerekével foglalkozik, szóval ez nem épp segítség, főleg ha a csaj ilyen állapotban is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!