Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél kire hasonlít a baba/gye...

Kinél kire hasonlít a baba/gyereketek? Arra vagyok kíváncsi hogy mennyit örököl a nagyszülőkből, testvérekből?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez változó minden gyereknél. Viszont egy általános felmérésre lennék kíváncsi hogy egy egy családban mennyire nagy a hasonlóság külsőre a baba és nagyszülők között vagy a szülők testvéreivel.
2018. nov. 10. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lányom a férjemre hasonlít,anyósomra kicsit, és a húgomra (bőrtípus,ujjak). Ez van. Rám (anyjára) cseppet sem.
2018. nov. 11. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én kislányom tőlem és az anyósomtól örökölt géneket. Rendkívül hasonlít rám, kiköpött én kicsi koromban, viszont a kisebb tulajdonságai a nagymamától vannak:

pl: szeme, orra és még a mosolya is

2018. nov. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!