32 hetesen +10kg sok? Ebből mennyi lehet a baba, magzatvíz stb. és mennyi a zsír rajtam?
De most komolyan, én ezeknél a kérdéseknél azt nem értem, hogy mégis kit érdekel a védőnő? Azt mondta sok lesz. Na és? Mit csinál, feljelent?? :D Amúgy sztem 32 hetesen 8-10 kiló totál átlagos, én nem nagyon feszülnék rajta a helyedben.
(Válaszoltam a többi kérdésnél is, első gyerekkel 12 kilónál tartottam ilyenkor, 15 lett a vége, most 30 hetes vagyok, 8-9 kilónál járok. Amúgy a kutya nem szól érte, a védőnő se próbálkozott, vékony vagyok alapból, elfér, majd lemegy).
Az én doktornőm szerint 12-13 kiló a normális. Abba szerintem simán bele fogsz férni.
Én úgy olvastam, hogy a harmadik trimeszterben heti 0,3-0,5 kiló hízás a normális, de az utolsó hónapban a legtöbb kismama nem gyarapszik vagy ha gyarapszik is akkor zömében vizesedik. ( [link]
Én 31 hetes vagyok, most tartok 7-7,5 kilónál és picit többel kezzdtem mint te (168cm/61,5kg).
3-as vagyok. Amúgy én még ezt találtam a neten, sajnos mér nincs meg a link csak a kép így csak ezt tudom elküldeni.
A terhesség 32-36hetére összesen kB 6-9kgot nyomnak csak ezek:
Baba
Magzatviz
Mehlepeny
Víz-valamennyi plusz akkoris van ha nem erzed/latod
És több vérünk is van ugye a várandósság alatt, kB 25%al.ezeket nekem az orvos mondta, mert szerinte alultáplált voltam, mivel a végére 7kg plusz volt rajtam, azta. Kiderult h "csak" ellent mérve a baba és nem 3400gramm volt hanem 2450, meg valamivel kevesebb volt a magztavizem és ugye fogytam a terhesség alatt(5honapig hánytam) így ha nem fogytam volna akkor 11kg plusz lett volna a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!