Fogamzásgátló abbahagyása utáni 3. ciklushónapban megjött, de csak 2 napig és nagyon gyengén. Van esély a terhességre? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van rá esély és hogy egy teszt majd kimutatja, de addigis tapasztalatokra lennék kiváncsi olyanoktól, akiknél hasonló történt. Augusztus óta nem szedem a fogamzásgátlót, tehát még csak 3. hónapja próbálkozunk a babával, nem görcsölök rá, jön amikor akar, de mivel 10 évig szedtem a gyógyszert, különösen figyelem a testem változásait, érzékeny is vagyok rájuk, az ovulációmat is rögtön érzem azóta. Most úgy nézett ki, hogy a 16. ciklusnapon volt ovulációm (teszttel néztem). Elötte többször és a napján is együtt voltunk a párommal és azóta sokszor éreztem hasfájást, szurkálást az alhasamban (nem bebeszéltem, mert elég hirtelen jelentkeztek az érzések). A 6. dpo-n késö este arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl az alhasam, mint hasmemésnél kb., de az nem volt, csak a görcs. Aztán a 24. ciklusnaptól kezdve folyamatos megjön érzésem volt, folyton rohangáltam a WC-re megnézni, nem vérzek-e...végül 5 nappal a naptárban kiszámolt menzeszidöpont elött elkezdtem nagyon-nagyon halványan barnázni, ez a 27. ciklusnap volt (csütörtök), aztán pénteken normálisnak tünöen megjött, de egy betéttel kihúztam, szombaton már egy tisztasági is elég lett volna, ma meg hült helye akármilyen vérzésnek. Viszont a hasam még fájdogál és szurkál is folyamatosan. Tesztet egyszer csináltam a 11. dpon egy erzekenyebb viola teszttel, de délután, ami negativ lett (persze nem meglepö, tudom, h a reggeliböl kelett volna, csak azt elfelejtettem, délután meg rámtört a türelmetlenség :D). Még egy tesztet meg fogok csinálni holnap vagy holnapután, csak arra lennék kiváncsi, járt-e már valaki hasonlóan, hogy gyógyszer abbahagyása, valamint rövid és jóval kevesebb menstruáció után mégis terhes volt? Köszi elöre is a beszámolókat! :)2018. nov. 4. 12:21
1/6 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Csak még nem állt vissza a szervezeted.
2/6 anonim válasza:
Én is 10 évig szedtem...hát voltak is gondok amik kiderültek, én ezért elmennék egy nőgyógyászhoz + labor.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezértis voltam röviddel miután abbahagytam én is nödokinál, aki megállapitotta, hogy minden rendben van. A vérvétel alapján se volt semmi gond. Lehet, hogy tényleg a szervezetem nem állt még teljesen vissza. Bár az pozitiv, hogy legalább peteérésem volt. :)
2018. nov. 4. 16:56
4/6 anonim válasza:
Akkor biztosan minden rendben lesz, nálam peteérés sem volt :/ szerencsére azóta minden ok, 4.hónapban vagyok :)
5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához!! :) Neked mennyi idö után sikerült a fogamzásgátló abbahagyása után? Mire figyeltél a próbálkozás alatt?Amugy az amilyen "vicces" néha az élet...tegnap este óta, pár órával az utolsó kommentem után elkapott valami hányós-hasmenéses dolog, ma beteget is kellett jelentenem, bár szerencsére mostanra már csak gyengének érzem magam.
2018. nov. 5. 07:06
6/6 A kérdező kommentje:
*az élet amilyen vicces-et akartam irni :)
2018. nov. 5. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!