Volt akinek 3 héttel kisebbek voltak, a babája lábai?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam UH-n, 31 hetesek vagyunk, és az orvos azt mondta, hogy minden testrésze megfelel a betöltött 31 hétnek, csak a lábai kisebbek! A lábait 28 hetesnek saccolta! Azt mondta, hogy ne féljek, azért van mert én sem, és az apukája sem vagyunk magasak.. Na jó, azért bennem van a félelem!2018. nov. 8. 07:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Főleg hogyha a doki is azt mondta hogy nem probléma. Másrészt én 1 héten belül voltam 2 dokinál és pont a lábánál az egyik 6mm-el nagyobbat mért. 3nap különdbséggel.
Szóval nem pontosak ezek a mérések.
Másrészt ha tényleg ti is alacsonyabbak vagytok, akkor valószínű csak genetika. Ne aggódj. 😊
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod! És nálad minden rendben van a babával?
2018. nov. 8. 08:30
3/10 anonim válasza:
Eddigi ultrahangokon korának megfelelő volt? Lehet, hogy csak rosszul mérte.
Nekem 1x a bpd-t vélte kicsinek a doki, mondta, hogy megnézi még 1x, mert lehet rosszul mérte. Hát persze, hogy így is volt, teljesen jók voltak az értékek, csak először rosszul rögzítette a képet.
4/10 A kérdező kommentje:
Az eddigi méretek mindd jók voltak, még nagyobb is volt mindíg a baba! Vér eredményeim mindd jó, genetikai UH-n is minden jó volt! A méhlepényem meg van öregedve (nem dohányzom, nem iszok) most ez is idegesít, hogy ez mitől lehet..? 31 hetes 4 naposan, azért ez korai!
2018. nov. 8. 08:43
5/10 anonim válasza:
A biztonság kedvéért nézesd meg egy 4D ultrahangon. Aki tapasztalt. Akkor meg nyugszol ha ott viszont minden rendben! Elhiszem hogy nem vagy nyugodt, en sem lennék az. Mihamarabb menj el!!
6/10 anonim válasza:
Az én babámnak is kisebbek voltak a lábai, nem vagyunk mi sem magasak. Teljesen rendben van a gyerek, sőt már a hosszú lábai miatt kell rá nagyobb rugi, a kezénél fel kell tűrni. Az orvos mondta, hogy ne aggódj, nem egyforma senki sem. :)
7/10 A kérdező kommentje:
El fogok menni, mert így csak magamat stresszelem! Persze az orvos próbált nyugtatni, hogy semmi baj nincs, azért kisebbek a lábai mert mi is alacsonyak vagyunk, de azért csak az én gyerekem, csak féltem! A méhlepényről meg semmit nem mondott, csak annyit, hogy meg van öregedve!
2018. nov. 8. 08:56
8/10 anonim válasza:
Én Németországban jártam terhesgondozásra, itt átlagolják a különféle testrészek méreteit és úgy jön ki a saccolt szülési időpont. A feje mindig kicsit nagyobb volt a koránál, a lába mindig rövidebb,de kb úgy, hogy fej 31 hetes volt, a láb még 29. Teljesen egészséges méretű babának született (3490 gr, 51 cm, időre) és most 4 hónaposan is rendben vannak a méretei. Az ultrahangon sokszor csalhat, mert ha csak pár mm-el méri is el az orvos, már nagy különbségeket mutathat a valóságtól. Ezen szerintem ne stresszelj :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊 és gratulálok a babátokhoz😊
2018. nov. 8. 10:38
10/10 anonim válasza:
Tegnapi UH-n nekünk is 10milivel nagyobbat mért fejre mint a kora mi 33hetesek vagyunk, de mondta h nem tudja lemerni most rendesen biztosan rosszat mért mert minden más értéke jó és az előző uh alapján nem nőhetett annyit a feje. Valószínűleg nálatok is el van mérve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!